Λίλα Μπακλέση: «Με την Ελλη ταιριάζω περισσότερο στο χιούμορ»

18:18 4/12/2014 - Πηγή: TVNea

Η Λίλα Μπακλέση, ηθοποιός που ξεχειλίζει από δροσιά και ταλέντο, μας έχει κατακτήσει ως Ελλη στην τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ», ενώ κάνει και το θεατρικό της ντεμπούτο στους «Μυστικούς αρραβώνες», στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Η αποκάλυψη της σειράς «Ταμάμ» όπου ερμηνεύει με άνεση και χιούμορ τη 16χρονη Ελλη, είναι ένα κορίτσι ζωντανό, αισιόδοξο,
με θετική ενέργεια. «Δεν ήμουν έτσι στα 16 μου. Σίγουρα όχι τόσο ατρόμητη. Με την Ελλη ταιριάζω περισσότερο στο χιούμορ», λέει, προσπαθώντας να βρει κοινά σημεία με την πρωταγωνίστρια που υποδύεται στη μικρή οθόνη. Η φετινή σεζόν αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερή για την ηθοποιό, η οποία έκανε και το ντεμπούτο της στο θέατρο, στους «Μυστικούς αρραβώνες» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο Θέατρο «Ρεξ - Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη» του Εθνικού Θεάτρου.

Ο ρόλος της στο «Ταμάμ», η Ελλη, έχει αγαπηθεί από το κοινό. Ανησυχεί μήπως ταυτιστεί με την τηλεοπτική της εικόνα; «Το έχω σκεφτεί. Θα προσέξω τις επιλογές μου μετά... Θα δω πώς θα εξελιχθεί η όλη πορεία».

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί πάνω της. Κινδυνεύει να την αλλάξει όλο αυτό; «Προσπαθώ να μη με επηρεάσει. Ξέρω ότι όλα αυτά είναι εφήμερα. Σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς». Πιστεύω της και μέθοδός της: «Οσο πιο σκληρά δουλεύω τόσο πιο πολύ μπορώ να εδραιώσω αυτό που θέλω στην πορεία μου». Θα ήθελε στο θέατρο να εργαστεί με σκηνοθέτες-δασκάλους και να παίξει Τσέχοφ, Ουίλιαμς, και δηλώνει: «μου αρέσει πολύ το ρεαλιστικό θέατρο και η τραγωδία».

ethnos.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ελλη ταμαμ, ποσο χρονων ειναι η ελλη απο το ταμαμ
Τυχαία Θέματα