Λίγες μέρες ξεκούρασης έμειναν για το Δημήτρη Ουγγαρέζο...

20:16 3/8/2015 - Πηγή: TVNea
Η τηλεοπτική σεζόν έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα, για το Mega με Μια και ενώ οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται σε διακοπές ή διαβουλεύσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα ο Σεφερλής βγαίνει στα τηλεοπτικά πλατό και σε περιοδικά και μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ "χτυπάει" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κατηγορώντας τον ότι λειτουργούσε με δόλο απέναντι του.

Οι δηλώσεις του δεν έχουν τέλος και
η συμπεριφορά του μετά την ολοκλήρωση του Mega με Μια, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εμμονικές. Παρά το γεγονός ότι στην τελευταία εκπομπή, έδειξε, πως οι σχέσεις του με τον Δημήτρη ήταν καλές-και ότι έγινε με το άκομψη on-air επίθεση του να είχε ξεπεραστεί- δεν έχει αφήσει εκπομπή και περιοδικό που δεν έχει μιλήσει για τον "καλό"του συνεργάτη, χωρίς ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

Ο Δημήτρης από τη πλευρά του, παρακολουθεί και ενημερώνεται για τα όσα δηλώνει ο Μάρκος, ωστόσο, δε θέλει να δώσει καμία συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του toratora.gr, ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές παρέα με καλούς φίλους και την αγαπημένη του και δε θέλει να σχολιάσει τα λεγόμενα του Σεφερλή. Αφενός,γιατί σέβεται τη συνεργασία που είχαν για μια ολόκληρη σεζόν,αφετέρου, γιατί πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του Αντ1 και θέλει να επικεντρωθεί στη νέα εκπομπή που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μάλιστα οι πληροφορίες μας θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει από τις διακοπές του αμέσως μετά το 15 Αύγουστο και να ξεκινάει εντατικά meeting,προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

O Δημήτρης δεν έχει σκοπό να μιλήσει , πόσω μάλλον να απαντήσει στα όσα ο Σεφερλής του "σέρνει" καθημερινά, καθώς ο ίδιος σέβεται τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει στο παρελθόν. Πρέπει να τονίσουμε ότι όσες φορές και αν έχει ερωτηθεί για τον Μάρκο, ο ίδιος έχει να πει μόνο τα καλύτερα, όπως έκανε και στην τελευταία εκπομπή, όταν μετά τη "συγνώμη" του Σεφερλή στον αέρα της εκπομπής προς τον Δημήτρη, θεώρησε πως το θέμα έχει λυθεί. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δυο άντρες δεν έχουν βρεθεί (ούτε τυχαία) μετά τη λήξη του Mega με Μια.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα