Λεπτομέρειες που σοκάρουν από την άγρια νύχτα στο σπίτι του Φουστάνου

11:16 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Για πρώτη φορά ο Ανδρέας Φουστάνος αποκαλύπτει στην «Espresso» άγνωστες πτυχές από την άγρια νύχτα που έζησε. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο πλαστικός χειρουργός των επωνύμων εξομολογείται με λεπτομέρειες που σοκάρουν και κόβουν την ανάσα την εφιαλτική περιπέτεια που βίωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κηφισιά από τρεις αδίστακτους ληστές.
Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός μιλάει για το προφίλ των δραστών, για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά από εκείνο το βράδυ, αλλά και για το πώς ένιωσε όταν απειλήθηκε ταυτόχρονα από δυο φονικά όπλα. Οταν οι αδίστακτοι κακοποιοί έβαλαν στον
κρόταφό του την παγωμένη κάννη του όπλου, εκείνος κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και να αποφύγει τα χειρότερα, ενεργώντας με λεπτούς χειρισμούς... χειρουργικής ακριβείας.
Οι εφιαλτικές στιγμές της μισής ώρας που παρέμειναν οι δράστες στο σπίτι τη νύχτα της 5ης Οκτωβρίου θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Δεν πρόλαβαν να περάσουν πέντε μέρες και η αδρεναλίνη του διάσημου πλαστικού χειρουργού χτύπησε και πάλι κόκκινο. Στο άκουσμα της σύλληψης των αδίστακτων ληστών της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ, στο μυαλό του επέστρεψε το χρονικό του τρόμου που έζησε μέσα στο σπίτι του.
Πίστεψε ότι ίσως και ο ίδιος είχε πέσει θύμα της πιο σκληρής...
συμμορίας που έχει δραστηριοποιηθεί στην Αθήνα. Αλλώστε η μεθοδολογία και η βιαιότητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες που εισέβαλαν στο πολυτελή σπίτι του στην Κηφισιά ήταν πανομοιότυπες με αυτή των πέντε Αλβανών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών. Ο Ανδρέας Φουστάνος αμέσως έσπευσε να δει τις φωτογραφίες των κακοποιών. «Οι τρεις ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι μου δεν ήταν ερασιτέχνες διαρρήκτες.

Ηταν επαγγελματίες ληστές που γνώριζαν τη δουλειά πολύ καλά» δηλώνει ο διάσημος γιατρός που τον εμπιστεύονται όλοι οι σταρρ και τονίζει: «Είδα τις φωτογραφίες των ληστών με τα Καλάσνικοφ και είμαι βέβαιος πως στη δική μου περίπτωση δεν ήταν αυτοί οι δράστες. Πιστεύω ότι οι άγνωστοι που με λήστεψαν παραμένουν ασύλληπτοι. Ηταν και αυτοί νεαρής ηλικίας, ενώ ο ένας μιλούσε σπαστά ελληνικά και η προφορά του θύμιζε Αλβανό μετανάστη. Ωστόσο, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την εθνικότητά τους».


«Ηταν μελετημένοι»
Ολα ξεκίνησαν αργά το βράδυ, την ώρα που ο Ανδρέας Φουστάνος παρακολουθούσε τηλεόραση στην μονοκατοικία του επί της οδού Δημοσθένους στην Κηφισιά. Οι τρεις δράστες «τρύπωσαν» στο σπίτι από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν.

Ο ίδιος φέρνει στο νου του τις κινηματογραφικές σκηνές που ακολούθησαν και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που μπήκαν μέσα, κινήθηκαν αστραπιαία και δεν έχασαν άσκοπα χρόνο. Ολες οι κινήσεις τους ήταν γρήγορες και απόλυτα μελετημένες. Με πλησίασαν χωρίς να τους αντιληφθώ και κατάφεραν να με αιφνιδιάσουν. Ο ένας από αυτούς μου κόλλησε ένα μαχαίρι στο πρόσωπο και ένας άλλος μου έβαλε ένα πιστόλι στον κρόταφο. Αφού με ακινητοποίησαν, με έδεσαν χειροπόδαρα χρησιμοπ
Keywords
Τυχαία Θέματα