Λαζόπουλος: τον Δεκέμβρη ξανά... Για ποιό λόγο;

12:46 6/10/2015 - Πηγή: TVNea
Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ανοίγοντας το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του που γέμισε από τηλεθεατές.
Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος θα καθυστερήσει να στρώσει ξανά κουρελού για να υποδεχτεί τους τηλεθεατές, κάνοντας έτσι χαρούμενους τους απέναντι, τα προγράμματα στα άλλα κανάλια, αφού ο… τυφώνας Λάκης θα αργήσει να εμφανιστεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και να… σαρώσει στις τηλεθεάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Λαζόπουλος σε συνεννόηση με τα στελέχη του ALPHA προγραμμάτισαν το «Αλ τσαντίρι νιουζ» να στηθεί ξανά την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Και μπορεί η καθυστέρηση να στεναχωρήσει τους τηλεθεατές, αλλά θα τους αποζημιώσει θεατρικά, αφού ο Λάκης ετοιμάζει πυρετωδώς τη παράσταση «Θεέ μου τι σου κάναμε» που θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη στο θέατρο “Γκλόρια”.
Οι πρόβες και η ετοιμασία της παράστασης λοιπόν είναι η αιτία που ο Λάκης θα αργήσει να ανοίξει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, αν και είναι σίγουρο ότι έστω και καθυστερημένα θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές έχοντας συγκεντρώσει πολύ υλικό για τη σατιρική εκπομπή του στον ALPHA κάνοντας εκείνη τη μέρα, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν ξανά «φωτιά»…!

newsit- Γρηγόρης Μελάς
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα