Λάκης Γαβαλάς: Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ με την πολιτική

11:01 30/10/2014 - Πηγή: TVNea
Για το Dancing with the stars, όπου συμμετέχει πλέον ως κριτής, αλλά και για τα σχέδια του να ασχοληθεί με την πολιτική μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Έχω την αίσθηση, πως μετά την αποφυλάκιση σου, λες τα πράγματα έξω από τα δόντια, τοποθέτησε και πολιτικά. Με την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος και την επιρροή
που έχεις δε σκέφτηκες να ασχοληθείς με την πολιτική;«

«Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο και αυτός μπορεί να είναι η Βουλή», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν η ενασχόληση με την πολιτική περνάει από το μυαλό του.

Σε τι πόστο θα έβλεπε τον εαυτό του; «Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά», είπε στο περιοδικό ΟΚ!.

Όσο για το αν ο ίδιος πείθεται όταν ακούει πολιτικούς να μιλάνε; Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Μα δεν είμαι ηλίθιος. Καταρχήν ποιοι είναι η πολιτικοί;Αυτοί που βάζουν το make-up για να βγουν στα κανάλια; Ξέρεις, οι καλύτεροι πελάτες των προϊόντων make-up είναι οι πολιτικοί εξαιτίας της κατανάλωσης που κάνουν για να βγουν στα παράθυρα. Δε με πείθει κανείς και δε μου λέει κανείς τίποτα»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα