Λάκης Γαβαλάς και Άδωνις Γεωργιάδης το δεύτερο ζευγάρι στα ¨Καρντάσιανς¨!

12:15 19/10/2013 - Πηγή: TVNea
Αφού έγινε γνωστό ότι το πρώτο ζευγάρι της εκπομπής «Τα καρντάσιανς» θα είναι η Πάολα μαζί με
τον Λευτέρη Ελευθερίου τώρα έγινε γνωστό και το δεύτερο.

Μία απρόβλεπτη συνάντηση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να συναντηθούν και ίσως να είναι αυτοί που θα… κόψουν μαζί την κορδέλα της πρεμιέρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Υγείας και ο επιχειρηματίας θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους της καινούργιας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Τα καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η εκπομπή πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου αυτή την Τρίτη και σκοπός των στελεχών του σταθμού είναι οι Γεωργιάδης και Γαβαλάς να είναι καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή. Ωστόσο επειδή η εκπομπή θα μαγνητοσκοπείται λίγες ώρες πριν από την προβολή θα δουν τελικά αν θα είναι αυτή πρώτη ή η άλλη που θα γυρίσουν με καλεσμένους την Πάολα και τον Λευτέρη Ελευθερίου που επίσης θα είναι… αντίπαλοι καλεσμένοι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στη θεματολογία της εκπομπής θα είναι να συναντιούνται στο πλατό της δύο πρόσωπα που δεν… δένουν τόσο πολύ μεταξύ τους και να βρίσκονται αντιμέτωπα τόσο μεταξύ τους, όσο και με τα «Καρντάσιανς» που θα τους ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσω (χωρίς να… προδώσω το όνομα!) ότι υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις από το περιβάλλον του ενός καλεσμένου να μην βρεθεί «αντιμέτωπος» με τον άλλο. Αν πάντως όλα πάνε καλά και ο ίδιος φανεί… δυνατός στις πιέσεις, τότε την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη το βράδυ μπορεί να δούμε στο πλατό της εκπομπής τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον Λάκη Γαβαλά να… πιέζονται από τις ερωτήσεις των «Καρντάσιανς»!

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα