ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ: «Εθίζομαι εύκολα σε παιχνίδια!»

10:20 16/2/2016 - Πηγή: TVNea
Μετά τη «Γενιά των 592 ευρώ» και το «Κάψε το σενάριο», ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του ALPHA «Quizdom the show». Ο γνωστός stand up comedian αποκαλύπτει στο TV24 όσα πρέπει να ξέρουμε...

Σου έλειψε η τηλεόραση αυτά τα δυόμισι χρόνια που ήσουν εκτός;
«Είχε αρχίσει να μου λείπει το τελευταίο εξάμηνο. Η απόφαση να σταματήσω το “Κάψε το σενάριο” ήταν συνειδητή και δεν ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό για λίγο καιρό. Ηταν δύο χρόνια στα οποία ήμουν αφοσιωμένος
στο θέατρο και στις παραστάσεις stand up comedy μόνος ή με το “Κωμικό μπουμ” και ήταν πολύ ωραία».

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ALPHA και το «Quizdom the show»;
«Απ’ όσο ξέρω με πρότεινε ο διευθυντής προγράμματος του Alpha, Τζώρτζης Ποφάντης και έτσι έκανα ένα δοκιμαστικό. Μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, οπότε έκανα και ένα δεύτερο. Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν σε τέσσερις μέρες. Στο τέλος με πήραν και μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ και ότι θέλουν να κάνω εγώ την παρουσίαση».

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου όταν σου προτάθηκε η παρουσίαση του εν λόγω τηλεπαιχνιδιού;
«Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Το είχα παίξει το παιχνίδι στην εφαρμογή και έτσι ήξερα περί τίνος πρόκειται. Επίσης πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ήταν κάτι που με ενδιέφερε πολύ να κάνω».

Εσύ είσαι εθισμένος με το «Quizdom»;
«Γενικώς εθίζομαι εύκολα σε τέτοια παιχνίδια. Οπότε αυτό που κάνω είναι ότι παίζω και μόλις νιώσω εθισμένος, διαγράφω την εφαρμογή για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω επιλογή. Αυτό έκανα με το “Quizdom”. Αλλά μόλις έμαθα ότι θα το παρουσιάζω το ξανακατέβασα. Βέβαια είμαι σε πολύ χαμηλό επίπεδο σκορ. Πρέπει να βελτιωθώ λίγο!».

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην ιντερνετική και την τηλεοπτική εκδοχή;
«Ναι, υπάρχουν αρκετές διαφορές. Η βασική είναι ότι πλέον μπορείς να κερδίσεις χρήματα. Ο Αχιλλέας Συρίγος έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στη μετατροπή του παιχνιδιού. Εχει κρατήσει τα βασικά στοιχεία της εφαρμογής και έχει βάλει πολλές εκπλήξεις και έξτρα στοιχεία. Εχει BONUS γύρους, μια μυθική φιγούρα που λέγεται quizmaster, ανταμοιβή για τους πιο γρήγορους και πολλά άλλα».

Εξήγησε μας λίγο πώς θα παίζεται το παιχνίδι...
«Λοιπόν, δύο παίκτες αναμετρούνται σε τέσσερις κατηγορίες ερωτήσεων. Κάθε κατηγορία έχει τέσσερις ερωτήσεις. Σύνολο λοιπόν δεκαέξι ερωτήσεις. Οποιος απαντήσει τις πιο πολλές σωστά, κερδίζει. Και μετά διαλέγει τον επόμενό του αντίπαλο. Αν κερδίσει και αυτόν, πάει στον επόμενο και μετά στον επόμενο και μετά στον επόμενο. Μέχρι να τους κερδίσει όλους ή να χάσει από κάποιον. Είναι λίγο σαν την παλιά σειρά “Highlander”. Στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας».

Σ’ ενδιαφέρει να επιστρέψεις και με το ρόλο του δημιουργού σειράς;
«Ναι, έχω προτείνει διάφορα πρότζεκτ. Κάποια είναι comedy show και ένα είναι σειρά. Ασχολείται με τη ζωή στα 30+. Είναι σαν τη γενιά των 592 ευρώ αλλά 5-6 χρόνια μετά».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα