Λάμπης Ταγματάρχης:Δεν τα παρατάω!

12:47 20/4/2011 - Πηγή: TVNea
Συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες είχε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο Λάμπης Ταγματάρχης.Αν και η συνάντηση είχε αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα για τις κινήσεις της ΕΡΤ, σε ό,τι αφορά τις πιλοτικές μεταδόσεις σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του Συνηγόρου του Τηλεθεατή, ωστόσο ο κ. Ταγματάρχης – για μία ακόμη φορά – δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για τις σχέσεις του με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ,
αλλά και για ανυπόστατα σενάρια που τον ήθελαν ακόμη και να αποχωρεί.
«Μιλάω με τέτοιο πάθος, όρεξη και κέφι… Σας φαίνομαι ότι θέλω να τα παρατήσω; Σας λέω λοιπόν ότι με ή χωρίς πολιτική κάλυψη δεν πρόκειται να τα παρατήσω», είπε γελώντας ο Λ. Ταγματάρχης, ενώ χαρακτήρισε καλό φίλο τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε, Θανάση Παπαγεωργίου, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα. Λίγο πριν είχε εκφραστεί σκληρά εναντίον όσων βρίζουν, όπως είπε, άκριτα την ΕΡΤ. «Νομίζουν ότι πρόκειται περί πτυελοδοχείου και όποιος περνάει φτύνει, αλλά εδώ υπάρχει κόσμος που δουλεύει είτε θέλουν να το καταλάβουν είτε όχι».
Όσο για τα σενάρια
αναδιάρθρωσης ή συρρίκνωσης της ΕΡΤ που από την Παρασκευή οργιάζουν λόγω και της υπαγωγής της δημόσιας τηλεόρασης στο κυβερνητικό σχέδιο αποκρατικοποιήσεων και στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2012-2015, ο Λάμπης Ταγματάρχης προσπάθησε να είναι σαφής.
«Τι εννοούμε λέγοντας αναδιάρθρωση; Αυτά που ήδη κάνουμε στην ΕΡΤ εδώ και μήνες. Δεν θέλω να ερμηνεύσω τον πρωθυπουργό, είναι αγένεια. Ωστόσο, στον βαθμό που μπορώ να γνωρίζω, δεν υπάρχει θέμα μείωσης προσωπικού!», εξήγησε σχετικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα