Κρεμάει το… κολάρο του ο Uggie

10:17 30/1/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Uggie, ο σκύλος που πρωταγωνιστεί στην ταινία “The Artist”, η οποία έχει προταθεί για Όσκαρ, πρόκειται να... πάρει σύνταξη, όπως ανέφερε ο εκπαιδευτής του.
Ο Omar von Muller δήλωσε σε γνωστό περιοδικό ότι το δεκάχρονο Τζακ Ράσελ έχει «αρχίσει να κουράζεται» και γι αυτό θα κρεμάσει το κολάρο του.
«Μπορεί να κάνει κάνα-δυο πράγματα από εδώ και από εκεί επειδή τα απολαμβάνει, αλλά δεν θέλω πλέον να τον υποβάλλω σε πολύωρες δοκιμασίες», είπε ο ίδιος. Λέγεται ότι ο Uggie θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση την βραδιά των Όσκαρ. «Ελπίζω να καταφέρει να εμφανιστεί. Πρέπει να του δώσουν έναν φάκελο να παραδώσει στον Billy Crystal».  Ο Uggie «υποδύεται» στο “The Artist” τον καλύτερο φίλο του κινηματογραφικού αστέρα του βωβού κινηματογράφου του Χόλιγουντ, George Valentin (Jean Dujardin).
Ενώ από τεχνικής πλευράς ο Ούγκι δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για Όσκαρ, διοργανώθηκε εκστρατεία ώστε να εξασφαλίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου.
Ωστόσο, υπήρξε υποψήφιος για δύο Βραβεία Χρυσού Κολάρου - για τις ταινίες “The Artist” και “Water for Elephants” του 2011-- μια τιμητική διάκριση που απονέμεται σε σκύλους για την καλύτερη εμφάνιση σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Επίσης τιμήθηκε με τον
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα