Κρατερός Κατσούλης: «Ναι, θα γίνω χαζομπαμπάς»

12:46 9/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε στην εφημερίδα "Radar" πως η έννοια «γάμος» ήταν και για τον ίδιο κάτι που απέφευγε μέχρι που γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του: «Είναι αλήθεια αυτό. Δεν με ενδιέφερε ο γάμος ως διαδικασία. Όμως σκεπτόμουν πως αν αφορούσε τη σύντροφό μου το μυστήριο του γάμου, θα έκανα με μεγάλη χαρά. Κι έτσι θα γίνει». Στις φήμες που θέλουν να είναι κουμπάρα στο γάμο τους, τον Ιούλιο, η Ρούλα Κορομηλά, ο 40χρονος ηθοποιός απαντά: «Θα προηγηθεί το καλοκαίρι
ο πολιτικός για το τυπικό μέρος. Κι όσον αφορά τη Ρούλα, δεν θα είναι κουμπάρα μας, χωρίς ακόμα να έχουμε αποφασίσει ποια θα είναι. Δεν είναι πάντως σωστό να αναπαράγεται συνέχεια αυτό γιατί στο τέλος μπορεί να παρεξηγηθεί η Ρούλα. Στ’ αλήθεια δεν έχουμε καν σκεφτεί ποιος θα μας παντρέψει».

Πότε όμως θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος; «Δεν το ξέρουμε ακόμη πότε, γιατί θα συνδυαστεί με τη βάφτιση. Σίγουρα δεν θα παντρευτούμε οι δυο μας σε ένα ξωκλήσι, γιατί έχουμε καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουμε να τους αποκλείσουμε. Δεν θα είναι ανοιχτός ο γάμος μας, αλλά και ούτε εντελώς κλειστός. Θα δούμε», είπε. Όσο για το πώς φαντάζεται την κόρη του, ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογήθηκε: «Δεν τη φαντάζομαι. Προς το παρόν έχω περιοριστεί στο να ελπίζω ότι θα είναι γερή, δυνατή και χαρούμενη».

Τέλος, δε διστάζει να δηλώσει πως θα γίνει χαζομπαμπάς: «Ασφαλώς! Άλλωστε, χαζομπαμπάς ήμουν και με τα παιδιά των φίλων μου. Πόσω μάλλον με το δικό μου!»
Keywords
Τυχαία Θέματα