Κούλλης Νικολάου: «Δηλώνω Έλληνας στην ψυχή, στο μυαλό, στο σώμα...»

09:46 30/12/2015 - Πηγή: TVNea
Σε δύσκολους καιρούς ο Κούλλης Νικολάου και ο Γιώργος Γεωργίου ταξιδεύουν τους ήρωές τους στο εξωτερικό, έχουν πολλά εξωτερικά γυρίσματα, guest εμφανίσεις… Είναι της φιλοσοφίας ό,τι δίνεις παίρνεις;
«Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα λεφτά είναι πολύ λίγα, αλλά κι εγώ και ο Γεωργίου εχουμε τη φιλοσοφία ότι αν δεν δώσεις δεν θα ' πάρεις και για να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε να έχουμε στη δουλειά τα δίνουμε όλα δουλεύοντας έξυπνα και ασταμάτητα!» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.

-Η συνεργασία σας με τη Βάνα Δημητρίου φαίνεται ότι έχει πολλά να δώσει ακόμα. Τα «Δίδυμα φεγγάρια»
είναι η απόδειξη...
«Η Βάνα, ο Ανδρέας και ο Κούλλης δεν συναντήθηκαν τυχαία! Υπήρχε και υπάρχει λόγος, μας δένει απίστευτη αγάπη και μας ενώνει η ενέργεια του σύμπαντος! Είναι μια σχέση που δοκιμάστηκε και σε καλές στιγμές και κακές στιγμές και στην επιτυχία και στην αποτυχία... Νιώθω πολύ τυχερός που συνυπάρχουμε ως φίλοι, ως συνεργάτες, ως οικογένεια που επέλεξε ο ένας τον άλλον! Ναι, τώρα βγαίνουμε με τα «Δίδυμα φεγγάρια»... Δώσαμε τα πάντα σε χρόνο-ρεκόρ, ατέλειωτες ώρες δουλειάς και έμπνευσης για να περάσουμε στην κοινωνία μια παραγωγή που να μας κάνει όλους περήφανους!

-Εκτός από δουλείες, έχετε την ευκαιρία να κάνετε και άλλα πράγματα ερχόμενος στην Ελλάδα;
«Δηλώνω Έλληνας στην ψυχή, στο μυαλό, στο σώμα... Κάνω ό,τι μπορώ για να τη γνωρίσω καλύτερα, ενίοτε και με τα παιδιά μου! Από την Πρωτοχρονιά μέχρι των Φώτων θα είμαστε στην Ελλάδα και λογαριάζουμε να πάμε και Ξάνθη, Κομοτηνή!»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα