Κώστας Ευριπιώτης: «Θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι»

17:17 22/11/2015 - Πηγή: TVNea
Θα άλλαζε κάτι πάνω του ο Κώστας Ευριπιώτης; Ποιες αδυναμίες προσπαθεί να καταπολεμήσει και πόσο ερωτευμένος είναι; Όλες οι απαντήσεις στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You.

Γενικά είστε ολιγαρκής;«Από την ώρα που κάνεις αυτό το επάγγελμα-λειτούργημα δεν χρειάζεσαι πολλά. Άλλωστε ο άνθρωπος θέλει να φάει καλά, να αγαπήσει και να κοιμηθεί!».Ερωτευμένος είστε;«Διαρκώς».Αδυναμίες έχετε;«Ναι, έχω και προσπαθώ να τις καταπολεμήσω. Τις πολεμάω για να γίνω δυνατότερος...».Όπως;«Το τσιγάρο...».Είχατε συμμετάσχει στον «Πρωινό καφέ» με την Ελένη Μενεγάκη...
Σήμερα θα το ξανακάνατε;«Θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι και πιστεύω ότι θα έδινα μεγάλη χαρά στον κόσμο».Θα θέλατε να ξανατραγουδήσετε;«Περνάω καλά με το θέατρο, αλλά πες ότι ήθελα να τραγουδήσω, πέρα από την καταπόνηση της νύχτας, πόσοι είναι οι άξιοι τραγουδιστές, που δεν παίρνουν νυχτοκάματο;».Αν χρειαζόταν να αλλάζετε κάτι στην εμφάνισή σας, όπως να αφαιρούσατε την ελιά θα το κάνατε;«Όχι, με τίποτα! Και μετά αν την χρειαστώ, τι θα κάνω; Θα τη ζωγραφίσω;».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα