Κορινθίου-Αϊβάζης: Ετοιμάζονται για διεθνή καρριέρα;

14:22 24/8/2011 - Πηγή: TVNea
Το πιο ερωτευμένο celebrity ζευγάρι της πόλης (έτσι τουλάχιστον δείχνουν, αφού σε κάθε παπαράτσι φωτογραφία φιλιούνται και αγκαλιάζονται και είναι πάρα, μα παρά πολύ χαρούμενοι που θες να τους χαστουκίσεις γιατί δεν αντέχεις τόση ευτυχία) επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Όπως διαδίδεται τα νέα
από το Χόλυγουντ ήταν πολύ ευχάριστα....
Το ζευγάρι βρήκε μάνατζερ (κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού ακόμα και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλακης όταν είχε δοκιμάσει την τύχη του εκεί, οι ατζέντηδες του έκλειναν το τηλέφωνο στα μούτρα), και νοίκιασε και σπίτι. Έγιναν μέλος του Αμερικάνικου Σωματείου ηθοποιών και ετοιμάζονται να επιστρέψουν εκεί σε δύο μήνες για να εγκατασταθούν μόνιμα και να αρχίσουν να πηγαίνουν σε κάστινγκ. Μην νομίζετε όμως ότι θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Το πιθανότερο είναι ότι θα πηγαινοέρχονται αφού ήδη συζητάνε να παίξουν (μαζί;) σε ελληνικό σήριαλ, αλλά και στον κινηματογράφο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουν θέατρο.
Οι ίδιοι πάντως, αν και έχουν μεγάλες προσδοκίες, προσπαθούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν επειδή θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Εξίσου ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος επέστρεψε από το Λος Άντζελες - ήταν φιλοξενούμενος της Νία Βαρντάλος- έχοντας κάνει πολύ σημαντικές επαφές και περιμένει τώρα να δει πως θα υποδεχτούν την ταινία τους "My Life in Ruins" το κοινό και οι κριτικοί.
yupi

Keywords
Τυχαία Θέματα