Κων/να Σπυροπούλου: Σε αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής μετά την αποχώρηση Κουτσελίνη

14:06 26/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πολλά έχουν συμβεί στον Αλφα με πρωταγωνίστρια (?) την Κων/να Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό. Το πιο πρόσφατο είναι η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου μετά τα καρφιά της δεύτερης με έμμεση αποδέκτρια τη Σπυροπούλου, είναι προφανές ότι η σχέση που περνούσαν προς τα έξω οι δυο τους, δεν υπήρξε ποτέ.

Μετά την αποχώρηση της Κουτσελίνη από τον Αλφα, η Κωνσταντίνα φαίνεται να υιοθετεί μια νέα
τακτική ως προς τη δημόσια εικόνα της. Από εκεί που δεν απαντούσε σε τίποτα από όσα της χρέωναν και γενικά απέφευγε να μιλάει σε δημοσιογράφους, ξαφνικά όχι μόνο απαντάει αλλά και αυτοσαρκάζεται για την κακή φωνή της. Μια μεγάλη στροφή σε ό,τι αφορά το χειρισμό της Σπυροπούλου προς τα media, μια στροφή που χρονολογικά ταυτίζεται με την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Όταν ένας άνθρωπος και ειδικά ένας παρουσιαστής φτάνει στο σημείο να αυτοσαρκάζεται για τα μειονεκτήματά του, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά στην προσωπικότητά του και χτίζει το δρόμο ως προς την αποδοχή του τηλεθεατή. Και η Ελένη Μενεγάκη κάποτε δεν μιλούσε πουθενά για (αρνητικά) θέματα που την αφορούσαν, όμως κάποια στιγμή απαντούσε κανονικότατα σε όποιον τολμούσε να πιάσει στο στόμα του τα παιδιά της ή να πει κάτι άδικο γι αυτήν.

Αν κάνει κάτι αντίστοιχο η Κωνσταντίνα, όχι με καταγγελτική διάθεση αλλά με αυτοσαρκασμό, θα ευνοήσει πολύ την τραυματισμένη δημόσια εικόνα της. Όντας αυθόρμητη, έχει τη βάση για να το κάνει. Λίγο χιούμορ χρειάζεται!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα