Κινήσεις πανικού στον ΣΚΑΙ: To άστοχο κόψιμο της Λαμπίρη, το τηλεοπτικό φάντασμα επανέρχεται και η ψυχραιμία που δεν επικράτησε..

11:30 15/2/2014 - Πηγή: TVNea
Eίναι γνωστό πλέον πώς η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ρίχνει τίτλους τέλους, μέχρι 28 Φλεβάρη. Μια εκπομπή που ξεκίνησε συμπαθητικά, στη συνέχεια έπεσε σε πολύ χαμηλά νούμερα μην έχοντας καμία τηλεοπτική ταυτότητα, αλλά πρόσφατα επανήλθε δυναμικά. Ποντάροντας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ-ή καλύτερα σχολιασμό-κέρδισε τηλεθεατές και άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Τις τελευταίες μέρες ανέβηκα αισθητά. Και εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι η παρουσιάστρια κερδίζει το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι, έρχεται η Δρούζα. Το αν καλώς ή κακώς κάποιοι την επαναφέρουν στη τηλεόραση θα κριθεί μελλοντικά.
Όμως, στη μέση της σεζόν να αναστατώνεται ένα ολόκληρο κανάλι και 2 παρουσιάστριες-μαζί με την Εύα Αντωνοπούλου-για την άφιξη της Άννας Δρούζα υποδηλώνει κατάσταση πανικού. Η ψυχραιμία και η κοινή λογική οφείλουν να επικρατήσουν. Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής θα το μάθουμε σύντομα. Πάντως, για δεύτερη φορά-μετά εποχής Star-η Χριστίνα Λαμπίρη περιθωριοποιείται τηλεοπτικά από τον Σταμάτη Μαλέλη, που είναι ο ίδιος που την έφερε στον ΣΚΑΙ.
Keywords
Τυχαία Θέματα