Κι όμως, χωρίς τίτλο!

13:21 6/11/2013 - Πηγή: TVNea
Γράφουμε τον τελευταίο καιρό αποκλειστικές ειδήσεις για την καινούργια σειρά του Λευτέρη
Παπαπέτρου -αφού αυτό προτιμά,αυτό και θα γράφουμε!-που θα ξεκινήσει να γυρίζεται για το Mega βάζοντας τον τίτλο "Κι όμως είναι ακόμα Δευτέρα".Ο τίτλος όμως αυτός οφείλεται σε μια ...παρεξήγηση και κρατήθηκε για την ώρα,χωρίς να είναι αυτός στον οποίο θα ακούει η σειρά.

Ο "δαιμόνιος" διευθυντής
προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος είχε συζητήσει με τον εξαίρετο σεναριογράφο την ... επιστροφή του στο κανάλι μετά τη μεγάλη επιτυχία του "Είσαι το ταίρι μου" και ενώ είχαν πέσει ιδέες στο τραπέζι του ζήτησε να έχει κάτι άμεσα για να ξέρει...που πηγαίνει!

Να το έχω μέσα στην εβδομάδα,ήταν η ατάκα που... έπαιξε όπως λέγεται!Ο εξίσου "δαιμόνιος" όμως σεναριογράφος δούλεψε σκληρά,χωρίς ανάσα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο του έστειλε τον "σκελετό" και μια...πρόγευση της δουλειάς που σχεδίαζε!

Το e-mail συνοδευόταν απ’την ατάκα "Κι όμως είναι ακόμα Δευτέρα" και δεν ήταν παρά χιούμορ, που το εν λόγω e-mail έφτασε τόσο γρήγορα στα χέρια του διευθυντή προγράμματος.

Εκείνος το περίμενε ...μέσα στην εβδομάδα και ο Παπαπέτρου το είχε έτοιμο νωρίτερα-δες Δευτέρα.Όλοι πίστεψαν πως αυτός είναι ο τίτλος και έτσι ξεκίνησε το promo της σειράς...Δεν θα είναι όμως αυτός ο τελικός κι αναζητείται τώρα ο κατάλληλος.Αν και εμάς,μας αρέσει ο τύπου τίτλος της άκρως σουρεαλιστικής παρεξήγησης! Να θυμίσουμε ότι όπως πρώτοι γράψαμε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν οι καλοί Βίκυ Σταυροπούλου,Γιάννης Τσιμιτσέλης,Σταύρος Σβήγκος,Κρις Ραντάνοφ, Νάντια Κοντογεώργη κλπ. Με το καλό!

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα