Κέλλυ Κελεκίδου: Ετοιμάζει συλλογή ρούχων με αναπάντεχη έμπνευση

11:55 27/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η Κέλλυ Κελεκίδου, που φροντίζει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρακολούθησε το πρώτο NT Fashion Week που διοργανώθηκε στο Darwin, την πόλη που διαμένει με την οικογένεια της, στο οποίο καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Τσαγκάρης. Στο δικό του fashion show, τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε πάνω της η Magnolia, καθώς είναι το πρώτο μοντέλο ιθαγενής. Μετά το τέλος της επίδειξης, η Κέλλυ γνώρισε
την 19χρονη Magnolia που ανήκει στους Αβοριγίνες, τη φυλή ιθαγενών της Αυστραλίας. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του ψιλόλιγνου μοντέλου και η δυναμική του προσωπικότητα ενέπνευσαν την τραγουδίστρια να συμπεριλάβει στη συλλογή ρούχων που ετοιμάζει και κάποια κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν ως «Magnolia by Kelly».
Στο Darwin, οι ιθαγενείς κάτοικοι της περιοχής είναι οι Αβοριγίνες. Η Κέλλυ που έχει έρθει σε επαφή με την κουλτούρα και την χαρακτηριστική τέχνη τους με τα γεωμετρικά σχέδια, θέλει να χρησιμοποιήσει τα pattern αυτά σε καθημερινά κι ευκολοφόρετα ρούχα. «Δουλεύει πάνω από ένα χρόνο το συγκεκριμένο project με απόλυτο σεβασμό» λέει στο People η ίδια πηγή, που αποκαλύπτει επίσης πως ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου βρίσκονται στο studio αυτή την εποχή, καθώς ηχογραφούν τα νέα τους τραγούδια.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα