Κάτια Δανδουλάκη: Το παρασκήνιο της πρότασης του ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars!

19:15 15/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο περιοδικό LIFE και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην κριτική
επιτροπή του Dancing With The Stars, στην κατάθλιψη που βίωσε, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός πως δεν έγινε μητέρα μέχρι σήμερα.

Για την πρόταση του ΑΝΤ1
ώστε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Όταν μου έγινε η πρόταση, πήγα τρέχοντας! Θυμάμαι πως στην αρχή είπα στον Γιάννη Λάτσιο "μα δεν έχω ιδέα από κριτική, πώς θα κρίνω;" και μου απάντησε ότι υπάρχει ειδικός και αυτό που θέλουν από μένα είναι την γνώμη ενός ανθρώπου από την showbiz που μπορεί να κρίνει σαν ένας κανονικός άνθρωπος!».

Όσο για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Συνέβη λόγω υπερκόπωσης. Όταν τελείωσα τα γυρίσματα τον Ιούνιο από την Κύπρο, αυτό τον τόπο που υπεργαπώ -και είναι κάτι που ξέρουν όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι τόσο όμορφα στο νησί-, δυσκολεύτηκα. Είχε περάσει ένας πολύ δύσκολος χειμώνας και ξαφνικά ήταν σαν να έπεσα μέσα σε ένα πηγάδι. Ενώ ήμουν η χαρά της ζωής, αισιόδοξη και υπερκινητική, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να ακούω για δουλειά, δεν ήθελα να αποφασίσω τι θα κάνω του χρόνου. Κι επειδή αναγνώρισα έναν εαυτό που δεν είχα ξαναδεί, πήγα αμέσως για ψυχιατρική βοήθεια. Επίσης, ένα μεγάλο μέρος της κατάθλιψης, ήταν το ξέσπασμα για την απώλεια του Μάριου από την οποία έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια που έκανα πολύ φιλότιμες προσπάθειες να το περάσω με υγεία, τώρα ήρθε το ξέσπασμα. Αν έχεις μάθει να ζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο για 32 χρόνια -όλα τα δημιουργικά μου χρόνια δηλαδή-, μετά είναι πολύ δύσκολο. Εγώ δούλευα για να μη σκέφτομαι».

Σχετικά με την επιλογή της να μη γίνει μητέρα μέχρι σήμερα, ανέφερε: «Το έχω σκεφτεί πολύ. Αν το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα κάνει, θα το είχα επιδιώξει, όπως επεδίωξα φανατικά ό,τι ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω πως οι δυσκολίες που έβρισκα μπροστά μου -που και ήταν πρακτικές, γιατί για πολλά χρόνια δεν ζούσαμε μαζί με τον Μάριο-, θα τις είχα βάλει στην άκρη αν το ήθελα φανατικά. Προφανώς δεν το ήθελα τόσο όσο τα υπόλοιπα. Άρα δεν είναι κάτι που μου λείπει τόσο, όσο η ξενοιασιά, το ντάντεμα της ψυχής μου και τα ταξίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα