Κάτι νέο ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ;

17:46 1/2/2013 - Πηγή: TVNea
Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΣΚΑΪ κατάφερε με δυνατές μεταγραφές και ενδιαφέρουσες εκπομπές να χτυπήσει στα ίσα τον ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Ειδικότερα, φέτος, δεν είναι λίγες οι φορές που το κανάλι του Φαλήρου απολαμβάνει πρωτιές στην απογευματινή ζώνη αλλά και στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να χτίζει ένα δυνατό και πλούσιο πρόγραμμα, θέλοντας να δημιουργήσει μία γερή αλυσίδα εκπομπών στο slot 06:00-22:00.

Στοιχεία που έρχονται από στελέχη του σταθμού μιλούν για μία νέα
εκπομπή που θέλει να φιλοξενήσει ο σταθμός στο πρόγραμμά του, στην κενή του μεσημεριανή ζώνη 13:00-15:00, παίρνοντας καλή πάσα από την Πόπη Τσαπανίδου και δίνοντας πάσα στην απογευματινή ζώνη. Ακόμη περισσότερο, ο ΣΚΑΪ φαίνεται να αναθεωρεί τις απόψεις του για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και στοχεύει στη δημιουργία ενός προγράμματος παρόμοιου με το περσινό "Για μια καλύτερη ζωή" της Δέσποινας Καμπούρη. Το κεντρικό πρόσωπο θα είναι νέο "αίμα", όπως και το ενδεχόμενο "πάνελ" - εάν υπάρχει! - της εκπομπής.

Το μεσημεριανό του ΣΚΑΪ θα εστιάζει σε θέματα υγείας, οικογένειας, εργασίας, ενώ θα φιλοξενούνται και διάσημα πρόσωπα. Μετά την αποτυχία συνεργασίας με τη Σοφία Αλιμπέρτη για την παρουσίαση οικογενειακής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, ο σταθμός σκέφτηκε να στραφεί προς το καθημερινό, καθώς πιστεύει σε αυτού του είδους την εκπομπή. Είδηση ή φήμη, περισσότερα θα έχουμε από τα τέλη αυτού του μήνα!
Keywords
Τυχαία Θέματα