Καθημερινή σειρά,σε Α' τηλεοπτική μετάδοση, έρχεται σήμερα στην ΕΡΤ2...

13:15 11/7/2016 - Πηγή: TVNea
«Ίντι»,από σήμερα,Δευτέρα 11 Ιουλίου, έως και την Πέμπτη 14 Ιουλίου , στις 15:00.

Καθημερινή κωμική-οικογενειακή σειρά, παραγωγής Καναδά 2009.
Δημιουργοί: Σούζαν Μπολτς, Τζον Μέι, Βέρα Σανταμαρία. Μουσική: Κάρλος Λόπες. Παίζουν: Μελίντα Σανκάρ, Μαρλίν Ίαν, Ντίλαν Έβερετ, Σερίνα Πάρμαρ, Βίτζεϊ Μέιθα, Ελόρα Πάτνεϊκ, Βάρουν Σαράνγκα, Έρολ Σιταχανόλ, Νίκι Σα, Ντέμπορα Γκρόβερ.
Υπόθεση: Βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής χρονιάς. Για την Ίντι, μια δεκατριάχρονη έφηβη που φτάνει στην πόλη μαζί με τους μετανάστες γονείς της, αρχίζει η περίοδος προσαρμογής. Από τη μία οι συμμαθητές, καθώς
απολαμβάνουν την ελευθερία τους ,και από την άλλη το αυστηρό, συχνά καταπιεστικό, οικογενειακό της περιβάλλον. Η φίλη μας, όμως, είναι ανεξάρτητο πνεύμα και καταφέρνει να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αντιφατικά πράγματα. Τη συντροφεύουν οι φίλοι της, Μάρλον Παρς και Αμπιγκέιλ Φλόρες, αλλά και τα αδέρφια της, Τσάντρα και Έι-Τζέι. Πολλές φορές, προσπαθώντας να βοηθήσουν, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερα μπερδέματα. Παρ’ όλα αυτά, η Ίντι ξέρει να χαμογελά και δεν θα άλλαζε με τίποτα τη ζωή της!
Τι θα δούμε,λοιπόν,σήμερα,στις 15.00;

Eπεισόδιο 38ο: «Πώς να φτειάξεις την τέλεια στιγμή».
Η Ίντι σχεδιάζει μία έξοδο με τον Έιντεν. Για να σιγουρέψει την επιτυχία επιστρατεύει τον Έι-Τζέι κι ένα λογισμικό που διαθέτει ο τελευταίος για παρόμοιες περιπτώσεις. Ο υπολογιστής όμως μπερδεύει τα δεδομένα και η Ίντι κινδυνεύει να χάσει το τέλειο ραντεβού, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει το τέλειο ραντεβού! Η Άμπι διοργανώνει έρανο στο εστιατόριο των γονιών της και ο Μάρλον παρεμβαίνει για να «βελτιώσει» την ιδέα.

Eπεισόδιο 39ο: «Πώς να εξημερώσεις το θηρίο».
Ο Έιντεν πρόκειται να συνοδεύσει την Ίντι στον χορό του σχολείου. Η χαρά της επισκιάζεται από το γεγονός ότι η καλύτερή της φίλη θα χάσει τη μεγάλη βραδιά. Ίσως, όμως, μια καλή ιδέα της τελευταίας στιγμής, να λύσει το πρόβλημα: θα μακιγιάρει την Άμπι, ώστε να μοιάζει ακαταμάχητη και να προσελκύσει καβαλιέρο! Το μακιγιάζ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και η Ίντι συνειδητοποιεί ότι έχει κάνει ένα τερατώδες λάθος. Θα καταφέρει να σώσει τον σχολικό χορό;
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα