Καταγγελία-σοκ! - "Η Lady Gaga με ανάγκαζε να κοιμάμαι μαζί της!"

17:30 4/2/2013 - Πηγή: TVNea

Σάλος έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο με τη μήνυση κατά της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας, Lady Gaga, από δικό της άνθρωπο για εξαναγκασμό! Συγκεκριμένα, το ηχηρό συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga την μήνυσε για περισσότερες από 7.000 εργατοώρες που δεν έχει πληρωθεί.
Όμως στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η Jennifer
O' Neill προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, Monster's Ball tour το 2010, η 26χρονη τραγουδίστρια την ανάγκασε να κοιμηθεί μαζί της!
«Ήμουν μαζί της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα», δήλωσε η πρώην βοηθός στην κατάθεσή της.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως «Με έβαζε να κοιμάμαι στο κρεβάτι μαζί της, επειδή δε μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της».
Επίσης σημείωσε πως δεν είχε δικό της δωμάτιο στα ξενοδοχεία των διάφορων χωρών της περιοδείας, γεγονός που της απαγόρευε να έχει προσωπική ζωή, όπως η ίδια είπε.
Σύμφωνα με την New York Post η O'Neill στην κατάθεσή της δεν κάνει λόγω για σεξουαλική παρενόχληση.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaga κατηγορείται για κάτι τέτοιο, μιας και στο παρελθόν η Angela Ciemny -πρώην βοηθός της 26χρονης- είχε καταγγείλει ότι η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αυτήν, γιατί η σταρ φοβόταν να κοιμάται μόνη...
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"! Η ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΚΤΛ) Κ. ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ "MASTER CHEF" & "DANCING"; ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
πηγή: protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα