Καρρά για ''Συμμαθητές'':«Τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει είναι συγκλονιστικά και έχουν...»

17:34 12/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ρόλο της στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές». Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον β' κύκλο μιλά μόνο στο TV24 για όσα πρόκειται να δούμε! Προσεχώς…
«Οι Συμμαθητές» συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά την τηλεοπτική πορεία τους, αλλά με ελληνικά σενάρια…
«Αυτή η εξέλιξη έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους μας, γιατί η σειρά ήταν να τελειώσει και αυτό δεν το ήθελε κανένας μας για πάρα πολλούς λόγους. Απ’ όσο ξέρω ήταν σχετικά δύσκολο να
συνεχίσουμε με ελληνικό σενάριο, αλλά από το κανάλι τα κατάφεραν και περιμένουμε με μεγάλη χαρά να αρχίσουμε και πάλι γυρίσματα»
.Πότε ξεκινάτε;
«Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ξεκινήσουμε μέσα στον Σεπτέμβρη».
Την Τατιάνα, που υποδύεσαι, την έχεις αγαπήσει, έτσι;
«Η αλήθεια είναι ότι έχω λατρέψει την ''Τατιάνα''!».Τι διαφορετικό έχει αυτός ο ρόλος;«Είναι ένας ρόλος που δεν ήταν “αναμενόμενος”. Πολύ ανατρεπτικός για τα δικά μου δεδομένα. Η Τατιάνα είναι κόντρα σ' εμένα και τελείως διαφορετικός χαρακτήρας απ' ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής, τηλεοπτικά και θεατρικά. Επίσης σε καθημερινό σίριαλ πρώτη φορά βλέπουμε μεταμφίεση και αυτό είναι μεγάλη χαρά, γιατί υπάρχουν ηθοποιοί που μπορεί να μην τους συμβεί ποτέ στην καριέρα τους. Νιώθω περήφανη που έζησα αυτή την εμπειρία και θα εξακολουθώ να τη ζω».
Οι απαιτήσεις του ρόλου σε συνδυασμό με τα πολύωρα γυρίσματα, σ’ έφτασαν στα όρια σου; Είσαι έτοιμη να υποστείς και πάλι αυτή την «ταλαιπωρία»;
«Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αν σκεφτείς ότι τη χρονιά που μας πέρασε ήμουν τρεις μήνες στο “Dancing With The Stars” και έκανα το καθημερινό σίριαλ με έναν ρόλο που έχει τόσες πολλές απαιτήσεις. Ειδικά για τις μεταμορφώσεις ξεπερνούσε το δεκάωρο. Όμως, όταν κάνω πράγματα που απολαμβάνω τόσο πολύ, δεν καταλαβαίνω την κούραση! Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για όσους αγαπάνε τη δουλειά τους και εγώ είμαι ερωτευμένη με αυτή τη δουλειά!»
Στα τελευταία επεισόδια είχαμε αφήσει την Τατιάνα να κυοφορεί ένα μωρό…
«Είχε ειπωθεί ότι το μωρό είναι του Παύλου. Δεν μπορώ να σου πω τι θα δείτε, παρά μόνο ότι τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει ήδη είναι συγκλονιστικά και έχουν πολύ έντονες στιγμές! Όχι μόνο σε ό,τι αφορά την Τατιάνα, αλλά για όλους τους χαρακτήρες».
Ποια θα είναι η εξέλιξη της ηρωίδας;
«Με πολλή ειλικρίνεια θα σου πω ότι δεν έχω ιδέα, ούτε μπορώ να φανταστώ κάτι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην παραγωγή και πιστεύω ότι θα γίνει εξίσου καλή δουλειά από εδώ και πέρα».
Η Τατιάνα θα ζήσει κι άλλες περιπέτειες;
«Όπως σου είπα, δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι συνεχίζονται οι περιπέτειες της Τατιάνας και δεν σταματούν εκεί που έχετε δει εσείς…»
Εκτός από τους «Συμμαθητές» θα κάνεις κάτι άλλο;
«Θα είμαι στο Θέατρο Λαμπέτη με την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” που συνεχίζει, με το μεγαλύτερο μέρος του θιάσου αλλαγμένο. Εκεί υποδύομαι τη Λούμπα, τη Ρωσίδα χορεύτρια!»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα