Καλοκαιρινές βουτιές για τις κρατούμενες(Εικόνες)

09:45 14/7/2016 - Πηγή: TVNea

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της διεύθυνσης του Σωφρονιστικού ιδρύματος στην Κύπρο, να τοποθετήσει φουσκωτή πισίνα στη γυναικεία πτέρυγα των κεντρικών φυλακών.

Φωτογραφίες από την φουσκωτή πισίνα η οποία τοποθετήθηκε πρόσφατα, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Πάντως ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου διευκρινίζει ότι οι κρατούμενοι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τονίζει
ότι και αυτοί έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους πολίτες και δεν πρέπει να τιμωρούνται καθημερινά, αφού εκτίουν την ποινή τους για τα αδικήματα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η σημερινή εικόνα των φυλακών διαφέρει κατά πολύ από την εικόνα που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία συνολικά πέντε κατάδικοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγω των άσχημων συνθηκών που επικρατούσαν και οι ίδιοι βίωναν καθημερινά.

Σήμερα στις φυλακές λειτουργεί κλιματισμός, ενώ για τη ψυχαγωγία των κρατουμένων υπάρχουν βιβλιοθήκες γυμναστήρια ενώ τα κελιά διαθέτουν ακόμα και... Playstation.

offsite.com.cyhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα