Καλοκαίρι παντού: Δεν πρόλαβαν να πέσουν τα νούμερα και επιδόθηκαν σε εύκολους εντυπωσιασμούς. Το χειρότερο; Δεν είναι καν πρωτότυπο!

13:01 11/7/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι μεσημέρι καλοκαιριού. Κάθεσαι με την οικογένεια σου, το φίλο σου, τη φίλη σου και ξεκουράζεσαι κάνοντας ζάπινγκ στην TV!
Και εκεί που αλλάζεις τα κανάλια, πέφτεις πάνω σε κάτι ζουμαρισμένα οπίσθια τα οποία σου πετάνε τα μάτια έξω!
Προς στιγμήν νομίζαμε πως πέσαμε πάνω σε πλάνα της δημόσιας τηλεόρασης από Μουντιάλ και παραλίες της Βραζιλίας. Αλλά… ΟΧΙ! Τα Βραζιλιάνικα οπίσθια που μας έβγαλαν έξω τις κόρες των οφθαλμών, τα είδαμε στην μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου.
Βλέπετε το «Καλοκαίρι Παντού» ήθελε να μας δείξει πως… αφαιρούμε με
ειδικό μασάζ την κυτταρίτιδα, μόνο που τα πλάνα τα οποία έπαιζαν μέρα μεσημέρι, ήταν ακατάλληλα για ανηλίκους, αφού εκτός από το κωλ@ρ@κι του μοντέλου που ήταν στη φόρα, η κάμερα φρόντιζε να ζουμάρει όσο περισσότερο γίνεται στα επίμαχα σημεία, ειδικά τις στιγμές που ο ειδικός ζούμπαγε και πίεζε τα κάλλη του μοντέλου.

Όσο για τους παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Παντού»; Είχαν σκάσει στα γέλια από το θέαμα.
Τι να πούμε κι εμείς…! Το θεματάκι όμως καθόλου χρηστικό δεν ήταν. Κανείς δεν πρόσεξε πως κάνουμε μασάζ. Όλοι καρφώθηκαν στα οπίσθια της κοπέλας, που παρεπιπτόντως, είχε πολύ ωραίο πρόσωπο! Τι;;; Δεν το προσέξατε ούτε αυτό;;; Δεν σας αδικούμε.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανάλογο θέαμα στην Ελληνική TV. Φρόντισαν τα πρωινάδικα με ανάλογα πλάνα να μας δώσουν μια πρώτη κρυάδα.
Ποιος θα ξεχάσει τις αποτριχώσεις on air και τα ορθάνοιχτα πόδια των μοντέλων για τις ανάγκες του… «θέματος»;

star
Keywords
Τυχαία Θέματα