"Καλημερούδια": Η αλλαγή που έγινε στην εκπομπή διαπιστώθηκε σήμερα

17:15 18/11/2015 - Πηγή: TVNea
Αλλαγές ακούμε και αλλαγές δεν βλέπουμε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Για τα «Καλημερούδια» έχουν ακουστεί πολλά. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης προκαλούν διάφορους τριγμούς και η πίεση που δέχονται οι συντελεστές της εκπομπής από τα media είναι μεγάλη.
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου από την εκπομπή απουσίαζε η Μαριέλλα Σαββίδου λόγω ασθένειας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου της ευχήθηκε περαστικά on air.
Η Βίκυ Παγιατάκη ήταν εκεί για να στηρίξει την εκπομπή και για να καλύψει πιθανόν κενά που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί.
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους και η αλλαγή ξεπρόβαλλε μπροστά μας από την έναρξη κιόλας της εκπομπής. Γιατί ακόμη και οι εσωτερικές αλλαγές γίνονται για να βελτιωθεί η εκπομπή και να πάει ακόμη καλύτερα.
Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην ανέφερε κάτι , η Βίκυ Παγιατάκη όμως ήταν στην θέση της από την αρχή της εκπομπής και πήρε μέρος στο σχολιαστικό κομμάτι. Μάλλον η χθεσινή της παρουσία ενθουσίασε τους ιθύνοντες του σταθμού και ίσως την βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την αρχή της εκπομπής. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα