ΚΑΙΤΗ ΦΑΡΜΑΚΗ: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕΝΤΗ»!

10:45 20/11/2012 - Πηγή: TVNea
Αν και στον προσωπικό της χρόνο η Καίτη Φαρμάκη αγαπάει να ακούει άλλες μουσικές φόρμες -βλέπε Midnight in Paris, Parov Stelar, David Guetta κ.λπ., ενώ το αγαπημένο της κομμάτι για τρέξιμο είναι το«Love is our resistance» των Muse - μια χαρά ενσωματώθηκε (και) στον Λάμψη 92.3.
Αυτό, αν μη τι άλλο, αποτελεί δείγμα επαγγελματισμού: Να μπορείς να υποστηρίξεις όποιο μουσικό ύφος, να έχεις ευρύ πεδίο (και μουσικών) γνώσεων.
Ας τη συναντήσουμε, λοιπόν, στο νέο της εργασιακό, ραδιοφωνικό περιβάλλον.

Τι είναι αυτό που σου αρέσει πιο πολύ στο νέο σου ραδιοφωνικό στέκι;
Είναι σαν να ζω τις πρώτες ημέρες ενός νέου έρωτα. Είμαι αναστατωμένη, αλλά μου αρέσουν όλα. Αυτές τις πρώτες ημέρες απολαμβάνω που γνωρίζω νέους ακροατές και που με γνωρίζουν κι αυτοί.
Επιπλέον, νιώθω πολύ ασφαλής που δουλεύω μαζί με τον Μάκη Πουνέντη. Με εμπνέει και ήταν ο λόγος που πήρα την απόφαση να μετακινηθώ.

Είναι αλήθεια πως θέλετε, σαν ομάδα, να επιστρέψει ο σταθμός άμεσα - στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας;
Είναι η απόλυτη αλήθεια! Θέλω όλοι οι σταθμοί να πηγαίνουν καλά, αλλά εμείς να πηγαίνουμε καλύτερα απ' όλους. Ο πρόθεσή μας είναι καθαρή: Να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, για να έχουμε - σύντομα - τα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια, τη στιγμή που μπαίνεις στο στούντιο ξεχνάς στόχους και σχέδια και μπροστά στο μικρόφωνο δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Τι νέο έχεις εντάξει στην εκπομπή σου;
Αυτό που έχω εντάξει - όχι μόνο στην εκπομπή μου, αλλά και στη ζωή μου - είναι η θετική ενέργεια. Όποιος θέλει να ακούει για το πόσο χάλια είμαστε, ας ακούσει κάποιον άλλον. Καθημερινά φροντίζω, με τα σχόλιά μου και τη διάθεσή μου, να δείχνω ότι, με χιούμορ και παρέα, μπορούμε να βελτιώσουμε και την πιο δύσκολη ημέρα.
e-tet-radiohttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
kaiti farmaki
Τυχαία Θέματα