Και του χρόνου η Ντορέττα στο Πρωινό;

16:30 5/2/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:Εκτός και αν τους τελευταίους μήνες λείπατε στο εξωτερικό, θα έχετε μάλλον καταλάβει κι εσείς ότι το Mega περνάει την πιο δυσχερή περίοδό του. Με τον ANT1 και τον Alpha να προπορεύονται, το κανάλι της Μεσογείων δυσκολεύεται να σηκώσει κεφάλι αφού, πολύ απλά, χρήματα δεν υπάρχουν και οι οφειλές προς κάθε κατεύθυνση είναι εξωπραγματικές για τα εγχώρια δεδομένα της αγοράς.
Η πρωινή ζώνη του καναλιού σημειώνει τα
πιο χαμηλά της νούμερα από κάθε άλλη σεζόν, γεγονός που κάνει κάποιους να αναπολούν μέχρι και τις εποχές της πολυσυζητημένης- τότε- "πεντάδας" με Παπαδάκη- Ουγγαρέζο- Νομικού- Καινούργιου- Αραμπατζή. Φυσικά το Πρωινό του ΑΝΤ1 ξεκινάει με ένα μεγάλο ατού, και αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Παπαδάκη, την ίδια στιγμή που η Ντορέττα και η ομάδα της έχει τύχει να πάρουν και lead in της τάξης του 3%.
Εννοείται φυσικά ότι το Πρωινό team του ΑΝΤ1 μοιάζει σαν να πηγαίνει στον αυτόματο, φροντίζοντας πάντα να τροφοδοτεί το διαδίκτυο και τις άλλες εκπομπές με έξυπνες ίντριγκες: Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του ΟΚ!, τα έβαλε με τον Πασχάλη Τσαρούχα ενώ για αρκετή ώρα ασχολήθηκαν με δημοσιεύματα που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει χωρίσει από την Κατερίνα Κόκλα (αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν ένα παιδί και εξακολουθούν να μένουν μαζί).
Την ίδια στιγμή τα "Καλημερούδια" με επικεφαλής την Ντορέττα Παπαδημητρίου το παλεύουν όσο μπορούν, αλλά το κοινό δεν την προτιμά. Είναι κακή παρουσιάστρια η Ντορέττα; Ίσα ίσα, θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή στο ρόλο που της έχει ανατεθεί- απλά δεν έχει έναν -τύπου- Λιάγκα δίπλα της. Την ίδια στιγμή το αντίπαλο Πρωινό μοιράζει μετρητά, αυτοκίνητα, σαλόνια, κοσμήματα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, κάνοντας έτσι την αντίπαλή του εκπομπή να δείχνει σαφώς πιο φτωχή. Η δυναμική του ζεύγους Λιάγκα- Σκορδά είναι πλέον δοκιμασμένη στον χρόνο- ο καθένας εκεί έχει τον ρόλο του, ο Γιώργος θα κάνει τα μαναφούκια του, η Φαίη είναι η γλυκιά μανούλα, η Σάσα με τον Άρη έχουν τα ρεπορτάζ, ο Θέμης έχει τις παλιές του ιστορίες με τον Ρέμο και τη Madonna και η Μαρία Ηλιάκη... δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει, αλλά δεν σε ενοχλεί τελοσπάντων η παρουσία της. Η νοικοκυρά ξέρει ότι στις 11 θα δει την Αργυρώ, στις 11.30 τη Λίτσα, δύο πολύ ισχυρές τηλεοπτικές παρουσίες που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό με τα χρόνια. Στις συνεντεύξεις ο ΑΝΤ1 έχει σαφές προβάδισμα, λόγω της εμπειρίας των παρουσιαστών.
Το Mega λοιπόν, από ότι ακούγεται, δεν είναι ευχαριστημένο με τα νούμερα του Πρωινού, είναι όμως ευχαριστημένο με την παρουσιάστριά του. Έτσι λοιπόν, αν και πολλοί έχουν βιαστεί να την "αποκαθηλώσουν" είναι πολύ πιθανό να τη δούμε και του χρόνου στην ίδια θέση, με διαφορετική όμως ομάδα γύρω της. Και αυτή τη φορά μπορεί να μην έχει μόνη της την ευθύνη, όπως - κακώς- την άφησαν φέτος να εκτεθεί, αλλά να τη μοιράζεται με ένα ισχυρό αντρικό όνομα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη θέλει πολύ να συνεχίσει και μένει τώρα να δούμε αν θα σπάσει η "κατάρα" που δεν θέλει κανέναν παρουσιαστή να στεριώνει σε αυτή τη θέση τα τελευταία τρία χρόνια.entertvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα