Και ο Αυτιάς στον Flash 96

11:20 22/10/2011 - Πηγή: TVNea
Διπλό «χτύπημα» για τον Γιώργο Αυτιά που κάθε πρωί μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του Alter και το μεσημέρι συνεχίζει την επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από το ραδιόφωνο του Flash 96. Η «Espresso» συνάντησε τον δημοσιογράφο μετά την εκπομπή του στο ραδιόφωνο και μας μίλησε για το νέο του εγχείρημα, αλλά και για την εμπειρία που έζησε πριν από λίγες μέρες και δύσκολα θα ξεχάσει.
Εχουμε φτιάξει έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Το πρωί τούς λέμε τα πρωινά νέα
από την τηλεόραση 6.00-10.00 και από τις 2.30 μέχρι τις 16.00 συνεχίζουμε στον Flash 96. Πήγα στον σταθμό και είμαι χαρούμενος γι' αυτή τη συνεργασία. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με ευθύνη και συνέπεια, αλλά και ελεύθερα. Στον σταθμό του Flash 96 βρήκα όμως και μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση από τους υπευθύνους και αυτό με γεμίζει ευθύνη, αλλά και δύναμη να συνεχίσω πάρα πολύ δυνατά...Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μάς μιλάει και για τους συνεργάτες του στον Flash 96: «Μαθαίνω ότι από Δευτέρα έρχεται και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ηδη στον σταθμό βρίσκονται ο Γιώργος Κύρτσος, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Σπύρος Χαριτάτος, η Αννα Δρούζα, ο Αντώνης Κοκορίκος, ο Κωστής Παράς και η “παλιοσειρά”, όπως τον αποκαλώ, ο καλός μου φίλος Θανάσης Λάλας με τις υπέροχες επιλογές του».
- Τι έχετε εισπράξει από τον κόσμο στις μέχρι τώρα εκπομπές σας;Διαθέτω αρκετό χρόνο και στο ραδιόφωνο στη διαδικασία επικοινωνίας με τον κόσμο. Το ραδιόφωνο έχει μια απλότητα. Σου τηλεφωνούν και απαντάς αμέσως. Εχει μια απίστευτη ομορφιά το ραδιόφωνο. Ο Flash 96 σου δίνει την εξής χαρά στην επικοινωνία: έχει ένα τηλεφωνικό κέντρο που δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα και εσύ έχεις τη δυνατότητα, έχοντάς τα μπροστά σου, να απαντάς άμεσα και να ικανοποιείς πάρα πολλούς ανθρώπους. ΑΑπό την πρώτη στιγμή που ξεκινάμε την εκπομπή δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε σε σειρά τα τηλέφωνα. Βεβαίως, έχω πολύ μεγάλη βοήθεια από τη Μάγδα Τσέγκου που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο κομμάτι του ρεπορτάζ και της επικοινωνίας.

- Θα έχουμε και αποκαλύψεις όπως στην τηλεόραση; Την ώρα της εκπομπής είμαστε πάνω στη ροη των γεγονότων, οπότε δεν θα ’θελα ποτέ να... σκοτώσω και να αποσιωπήσω τα γεγονότα για να κάνω μια μεγάλη συνέντευξη. Θα έρθει και η ώρα των συνεντεύξεων όταν τα πράγματα ηρεμήσουν. Αυτό που ζητάει ο κόσμος αυτή την εποχή είναι ενημέρωση...

Ο Γιώργος Αυτιάς μας μιλάει και για ένα γεγονός που έζησε ο ίδιος, το οποίο τον συγκλόνισε και δύσκολα θα ξεχάσει: «Θα σου πω το εξής: Εμεινα ξάγρυπνος προχθές το βράδυ όταν μπροστά στα μάτια μου είδα έναν πατέρα να είναι σε κάδους σκουπιδιών και να προσπαθεί να ταΐσει το παιδί του. Ημουν με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, όταν γύρισε και μου είπε “μπαμπά, είδες κι εσύ αυτό που είδα;” Σταματήσαμε και κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, αλλά τα υπόλοιπα δεν θέλω να τα πω. Ηταν το συγκλονιστικότερο που έχω ζήσει - και όχι μόνο. Στις 3.00 το πρωί, έχω δει ανθρώπους έξω από σούπερ μάρκετ να παίρνουν τα ληγμένα προϊ
Keywords
Τυχαία Θέματα