Και η Χρύσα Ρώπα στις "Τρίχες" του Ant1!

19:15 3/12/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της κωμωδίας των Ρήγα-Αποστόλου «Τρίχες», μάθαμε τα πάντα για τη σειρά, που θα έχει special guest τη Χρύσα Ρώπα!
Ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου, που είχαν χωρίσει για ένα διάστημα τηλεοπτικά, ετοιμάζουν την καινούργια τους σειρά, η οποία εστιάζει στην οικονομική κρίση που πλήττει τα πάντα μέσα από ένα κωμικό κοίταγμα. Ο πρώτος, σε μια ανάπαυλα των ετοιμασιών για το πρώτο «πάμε» μας εξηγεί: «Οι Τρίχες εκτυλίσσονται σε έναν πεζόδρομο που θυμίζει πολλούς απ' αυτούς που υπάρχουν σήμερα. Τα περισσότερα μαγαζιά του έχουν λουκέτα και είναι
ανοιχτά μόνο τρία: Ενα κομμωτήριο, ένα μίνι μάρκετ και ένα καφέ. Οταν το πρώτο κινδυνεύει να κλείσει με την ιδιοκτήτρια του χώρου όπου στεγάζεται -στον ρόλο η εξαιρετική Χρύσα Ρώπα, την οποία θα βλέπουμε σταθερά αλλά σε μικρές δόσεις- να βάζει το μαχαίρι στον λαιμό στην Καίτη (Βασιλική Ανδρίτσου) και τον Τάσο (Τάσος Γιαννόπουλος), που το έχουν, θα αναζητηθεί λύση σωτηρίας.

Θα πέσουν πάρα πολλές ιδέες στο τραπέζι μέχρι που θα αποφασιστεί να προσλάβουν έναν ωραίο νεαρό για να τον βάλουν ως... δόλωμα για τις πελάτισσες. Αυτός θα βρεθεί και οι μετοχές του μαγαζιού θα ανέβουν για να διαφανεί πως το σεξ πουλάει τελικά πάντα -ακόμα και στην κρίση». Εξ ου και το όνομα, που μετά την άφιξή του στο κομμωτήριο θα είναι: «Sex and the hair!» «Σ'αυτό», συνεχίζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, «που θα έχει και... ρόλο εξομολογητηρίου, θα περνούν διάφοροι και διαφορετικοί τύποι προκειμένου να κάνουν... ψυχανάλυση, μέσα από μια σειρά κωμικών καταστάσεων! Στο βασικό μας καστ εκτός της Ανδρίτσου και της Ρώπα ανήκουν οι Τάσος Γιαννόπουλος Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Τόνι Δημητρίου, Παρθένα Χοροζίδου και και αυτές τις μέρες βρίσκουμε το νεαρό αγόρι και τη νεαρή κοπέλα που μας λείπουν για δύο απ' τους βασικούς ρόλους...».
Μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου γράφουν σε πυρετώδεις ρυθμούς τα επεισόδια της σειράς που έχει χαμηλό μπάτζετ: «Δεν μιλάμε πια για... κασέ, δεν μιλάμε για καλά λεφτά, μιλάμε για χαμηλού κόστους δουλειές που πρέπει να γίνουν για να συνεχίσει να υπάρχει ελληνική μυθοπλασία...». Η κρίση, που χτύπησε και την τηλεόραση, έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στην σειρά. «Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις τα πάντα γύρω σου να καταρρέουν και τα λουκέτα να είναι παντού και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα».
Πέρα από το μόνιμο καστ, σε καθένα από τα 30λεπτα επεισόδια, στις «Τρίχες» που θα σκηνοθετεί ο Αλ. Ρήγας, θα βλέπουμε διάφορους guest stars στους οποίους και θα εστιάζει κάθε φορά. Γι' αυτό και ο ίδιος τονίζει πως «η σειρά θα έχει χαρακτήρα... μίνι-επιθεώρησης».tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα