Και άλλα νέα ονόματα στο Your face sounds familiar...

13:20 10/3/2017 - Πηγή: TVNea
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις με τους υποψήφιους για το Your Face Sounds Familiar.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει πολύ κοντά στη συμφωνία είναι ο τραγουδιστής Άρης Μακρής, η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου, το ζευγάρι και ηθοποιοί Αντιγόνη Ψυχράμη και
Δημήτρης Μακαλιάς τους οποίους είχαμε απολαύσει και στο show φωνής του Mega, «Just the 2 of us», καθώς και ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Peoplegreece, πρόταση για να συμμετέχει στο YFSF δέχτηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής ο οποίος είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές, συμμετείχε το 2014 στο Dancing with The Stars που κατέκτησε την πρώτη θέση. Το ταλέντο του στις μιμήσεις βέβαια το είδαμε και τηλεοπτικά αφού στο περσινό YFSF τον είδαμε σε ρόλο guest να μεταμορφώνεται σε Adele. Οι υπεύθυνοι του casting θέλουν πολύ να εντάξουν τον τραγουδιστή στο παιχνίδι και ευελπιστούν σε συμφωνία.

Ακόμα ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και θα έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι η πρόταση στην τραγουδίστρια, Σαμπρίνα.

Το σύνολο των παικτών θα είναι δέκα και οι παραπάνω είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι με κάποιους ήδη να έχουν κλείσει μια θέση στο show. Μέχρι όμως να πέσουν οι τελικές υπογράφες όλα μπορούν να αλλάξουν.

Στο τιμόνι της παρουσίασης του Your Face Sounds Familiar θα αναλάβει για ακόμα μια χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου ενώ στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Μουτσινάς.

Η πρεμιέρα του YFSF προγραμματίζεται για την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα