Κ. Δανδουλάκη: "Θα ξανάκανα Dancing, γιατί έτσι μου αρέσει!"

17:45 27/1/2013 - Πηγή: TVNea
Τις δικές της καυστικές απαντήσεις σε όσους την κακολογούν που δέχθηκε να συμμετάσχει στο "Dancing with the stars 3" δίνει η αγαπημένη όλων Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "TV Zapping" και το δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στην κριτική επιτροπή του σόου τα επόμενα χρόνια.

"Δική μου είναι η ζωή και ό,τι θέλω την κάνω. Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν - και δεν το έκανα ποτέ μου. Μα γιατί να κάνει αυτό, λένε. Ξέρεις τι απαντώ;
Γιατί έτσι θέλω!", τονίζει με περίσσιο θάρρος η Κάτια Δανδουλάκη και προσθέτει: "Όχι, χρυσό μου, δεν έχω ούτε να δικαιολογηθώ αλλά ούτε και να... απολογηθώ σε κανέναν. Θα κάνω ό,τι τραβάει η όρεξή μου, όποτε και όπως το θέλω! Τέρμα και τελείωσε!"

Για το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Dancing with the stars", αναφέρει: "Φυσικά και θα το κάνω ξανά και ξανά αν μου ζητηθεί. Περνάω πολύ καλά εκεί, υπάρχει μια υπέροχη επιτροπή, μια εξαιρετική παρουσιάστρια, ένα παιχνίδι ωραίο, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Γιατί να μην το κάνω;"

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρεται στην ιδιαίτερη... συμπάθεια που τρέφει για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, λέγοντας: "Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ταλαντούχα πλάσματα και η Ντορέττα είναι τέτοιο αναμφισβήτητα. Εξαιρετική ηθοποιός και πολύ εντυπωσιακή στις χορευτικές μεταμορφώσεις."
Keywords
Τυχαία Θέματα