«Ηρωίδες»: Μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά του MEGA

02:00 26/8/2014 - Πηγή: TVNea

Γύρω στα τέλη του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους στο MEGA, οι «Ηρωίδες» της Αλεξάνδρας Κ. Η σειρά, αν και πολύ έλεγαν ότι θα ήταν το Ελληνικό “Sex and the city”, η σεναριογράφος το διέψευσε κατηγορηματικά μιλώντας στο «TV Έθνος».
«Οχι, δεν έχει καμία σχέση με το "Sex and the city" η σειρά. Θα έλεγα ότι είναι εντελώς ελληνική, με προβλήματα και στιγμιότυπα που θυμίζουν πολύ την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στη χώρα σήμερα. Και οι τρεις ηρωίδες είναι άνεργες ή προσπαθούν να βρουν δουλειά.
Αναγκάζονται κάποια στιγμή να συγκατοικήσουν όταν η μία από αυτές χάνει το σπίτι της και γενικώς αναζητούν τρόπο να επιβιώσουν επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά εν μέσω κρίσης. Θέλω η σειρά να είναι ρεαλιστική, περιέχει μάλιστα και κάποια βιωματικά στοιχεία, αλλά δεν θέλω να αποπνέει μιζέρια», καταλήγει.Η υπόθεση
Στο επίκεντρο βρίσκονται τρεις νέες γυναίκες, στα 30 τους, κολλητές φίλες. Μια χωρισμένη με παιδί δημοσιογράφος που απολύεται από το φαντεζί έντυπο όπου δουλεύει για χρόνια και συμβιβάζεται να εργαστεί σε κάτι κατώτερο από τις προσδοκίες της και σαφώς λιγότερο καλοπληρωμένο από αυτό που είχε συνηθίσει. Μια δικηγόρος που επιστρέφει στην Ελλάδα με μεγάλες βλέψεις από το δεύτερο μεταπτυχιακό της, αλλά η μόνη δουλειά που βρίσκει είναι στο δικηγορικό γραφείο της μητέρας της, με την οποία βρίσκεται σε κόντρα. Η τρίτη είναι μια κοπέλα που δεν έχει τελειώσει ούτε το Λύκειο και εργάζεται ως σερβιτόρα μέχρι να δει τι πραγματικά θα κάνει στη ζωή της και έτσι έχουν περάσει χρόνια και χρόνια. «Δορυφόροι» στις ζωές των τριών γυναικών φυσικά οι άνδρες.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Στέφανου Μπλάτσου, ενώ τη μία από τις τρεις ηρωίδες θα υποδυθεί η ίδια η σεναριογράφος. Για τους υπόλοιπους δύο ρόλους το κανάλι εξετάζει διάφορα ονόματα, ανάμεσα στα οποία, και αυτό της Λένας Παπαληγούρα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα