"Ήρωες ανάμεσά μας" - έρχεται στον Αντ1!

16:31 22/2/2013 - Πηγή: TVNea

Στην Ελλάδα, όπως σε όλες τις χώρες, υπάρχουν ανάμεσάμας, δίπλα μας, άνθρωποι που ζουν πιοπολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ». Πουφροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουνελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Άνθρωποι που διαθέτουν το χρόνο, τους πόρους ,το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, να βοηθήσουν, ναανακουφίσουν , να δώσουν, χωρίς ναεπιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση. Που δενδιστάζουν ενίοτε να διακινδυνεύσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Που αφιερώνουν τη ζωή τους βοηθώντας
αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη,ανθρώπους αποκλεισμένους από τη ζωή . Πρόσωπα δίπλα μας που ζουν με τα ιδανικάτης αλληλεγγύης και του ηρωισμού .
Είναι οι «Ήρωες Ανάμεσά μας». Μιακοινωνική αποστολή του ΑΝΤ1, που ξεπερνά την τηλεόραση και που έχει σανπρωταρχικό στόχο να αναδείξει όλους αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους.

Για να βρεθούν και να εντοπιστούν αυτοί οι Έλληνες Ήρωες σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, θαακολουθηθεί μία διαδικασία όπου για πρώτη φορά θα συμπράξουν μεγάλεςεφημερίδες, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο, και οι μεγαλύτερες τοπικέςεφημερίδες σε όλη την Ελλάδα.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form, βρίσκεται μια ειδική φόρμα όπου οκαθένας μας που γνωρίζει και επιθυμεί να προτείνει κάποιον Ήρωα ανάμεσά μας, πρέπεινα καταθέσει πληροφορίες που αφορούν στηνδράση και την προσωπικότητά του. Στην ουσία να περιγράψει τι είναι αυτό που τονκάνει να ξεχωρίζει. Αυτή η φόρμα με ό,τιεπιπλέον πληροφοριακό υλικό υπάρχει αποστέλλεται ηλεκτρονικά.
Παράλληλα εφημερίδες σε όλη την Ελλάδα γίνονται αρωγοίτης συγκεκριμένης αποστολής και ζητούν από τους αναγνώστες τους να στείλουν τιςδικές τους προτάσεις.
Μετά από μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα προκειμένου ναεξεταστεί λεπτομερώς η κάθε περίπτωση που έχει αποσταλεί, δημοσιοποιούνται οι ιστορίεςτων καθημερινών ηρώων, ξεδιπλώνοντας και αναδεικνύοντας λεπτομέρειες από τη ζωήκαι την δράση τους.
Ταυτόχρονα, μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις εκπομπέςτου ΑΝΤ1 θα παρουσιάζονται εκτεταμένα ρεπορτάζ με τις ιστορίες, που θαενισχύουν την κοινωνική αυτή αποστολή.

Διαβάστε ακόμα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Ρουβας
Keywords
Τυχαία Θέματα