Ηλίας Λαδάς:«Τρεις ώρες πριν το live του Dancing έμαθα πως απεβίωσε ο πατέρας μου»!

13:00 11/1/2015 - Πηγή: TVNea
Έχει αφήσει έντονη την πινελιά του στο ελληνικό «Dancing with the stars», καθώς παρουσίασε
πρωτότυπες και ιδιαίτερες χορογραφίες και στις τρεις σεζόν που συμμετείχε. Ο λόγος για τον χορευτή Ηλία Λαδά, ο οποίος συνεργάστηκε στο show του ΑΝΤ1 με την Ευγενία Μανωλίδου, την Ελεονώρα Μελέτη και
την Ελισάβετ Σπανού. Μπορεί τη φετινή σεζόν να αποχώρησε σχετικά νωρίς μαζί με την πανέμορφη τραγουδίστρια, ωστόσο μιλάει στο entertv.gr για την εμπειρία του αποκαλύπτοντας μάλιστα μια δυσάρεστη ψυχολογικά στιγμή του.

Τρίτη σεζόν για σένα Ηλία στο «Dancing with the stars» η φετινή. Πες μου πως πέρασες και πως ήταν η συνεργασία σου με την Ελισάβετ Σπανού…

Η τρίτη σεζόν ήταν πολύ ευχάριστη όσο διήρκησε για εμένα. Το DWTS είναι κάτι που αγαπώ πολύ και με κάνει ευτυχισμένο. Το άτυχο για μένα ήταν που μέσα Νοεμβρίου έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, κάτι που περιμέναμε από καιρό δυστυχώς. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που γύρισα και στην Ελλάδα. Η Ελισάβετ είχε μεγάλες δυνατότητες και την βοηθούσε πολύ το σώμα της για μεγάλη εξέλιξη. Δυστυχώς φύγαμε νωρίς από το σόου με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δείξει το χάρισμα της αυτό.

Επειδή και η Ελισάβετ λυνόταν βδομάδα με τη βδομάδα, πιστεύεις πως σας αδίκησε η ξαφνική αποχώρηση;

Η αποχώρηση για εμένα ήταν απρόσμενη. Δεν θα έλεγα πως ήταν άδικη γιατί το DWTS δεν είναι διαγωνισμός χορού αλλά ένα show. Σίγουρα πίστευα πως θα μέναμε κι άλλο στο σοου αλλά έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια.

Ποια είναι τα ζευγάρια που βλέπεις να «κοντράρονται» για την κορυφή;

Λόγω του ότι είναι ένα απρόσμενο σόου, δύσκολα θα μπορούσα να μαντέψω τους δυο φιναλίστ. Όλα τα ζευγάρια δουλεύουν το ίδιο πολύ και σκληρά για να συνεχίσουν στο σόου.

Αν σου ζητούσα να μου βάλεις σε σειρά τις τρεις επώνυμες παρτενέρ σου, Ευγενία ΜανωλίδουΕλεονώρα Μελέτη – Ελισάβετ Σπανού, ποια θα ερχόταν πρώτη;

Για εμένα όλες οι παρτενέρ που είχα στα DWTS ήταν σαν οικογένεια και πραγματικά τις εκτιμάω και τις τρεις πάρα πολύ. Φυσικά στο τελευταίο σόου με την Ελισάβετ, δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε όσες βδομάδες ήμουν με τις προηγούμενες, οπότε δεν προλάβαμε να δεθούμε τόσο πολύ.

Ποια είναι η ντάμα που πραγματικά ζήλεψες και θα θελες να χόρευες μαζί της;

Δεν θα μπορούσα να πω ότι ζήλεψα καμιά άλλη ντάμα σε καμία σεζόν του DWTS εκτός από αυτές που μου ανατέθηκαν. Τις προπόνησα εγώ και γίναμε ένα, σαν μια ομάδα και οικογένεια. Μπορούσαμε, χορευτικά, να φτάσουμε σε όποιο επίπεδο θέλαμε. Συνεχώς αγαπούσαμε τον χορό και ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο.

Έχοντας δει βεβαίως την αντίστοιχη παραγωγή στην Αμερική, αυτή του ΑΝΤ1 πως θα την χαρακτήριζες;

Πιστεύω πως μόνο και μόνο που παίζει το DWTS στην Ελλάδα, με τέτοια κρίση, είναι αξιοθαύμαστο και ο ΑΝΤ1 αξίζει συγχαρητήρια. Μην ξεχνάμε ότι το DWTS είναι μια πανάκριβη παραγωγή και ένα από τα πιο πετυχημένα σόου του κόσμου. Στην Αμερική παίζεται για 19η σεζόν και δεν φαίνεται να σταματάει στο άμεσο μέλλον. Φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα χρήματα που υπάρχουν στην Αμερική, ώστε να κάνουν υπερπαραγωγές με απίστευτα εφέ, φωτισμούς, σκηνικά, σενάρια κτλ, αλλά και πάλι πιστεύω ότι κάνουμε κάτι αξιόλογο.

Θέλω να κλείσουμε την κουβέντα μας με την πιο όμορφη και την πιο αμήχανη σου στιγμή στις τρεις σεζόν που συμμετείχες…

Η πιο όμορφη στιγμή της τρίτης σεζόν θα έλεγα πως ήταν όταν μαζευτήκαμε όλοι οι παράγοντες του σοου μαζί, για τις πρώτες πρόβες και συνάντησα μετά από χρόνια τόσα πολλά γνώριμα πρόσωπα και φίλους από το παρελθόν. Η πιο αμήχανη στιγμή για μένα ήταν δυστυχώς όταν έμαθα, ανήμερα του τέταρτου live, πως ο πατέρας μου απεβίωσε στις 6.30μμ και έπρεπε να μην αφήσω τον εαυτό μου να με επηρεάσει καθόλου στην χορευτική εμφάνιση. Επίσης δεν ήθελα να το μάθει κανείς άλλος για να μην επηρεαστεί η παρτενέρ μου και η κριτική επιτροπή.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα