Ικανοποίησαν οι πρεμιέρες τον ΑΝΤ1;

15:01 29/1/2013 - Πηγή: TVNea
Η ερώτηση φυσικά και δεν μπορεί να απαντηθεί σήμερα, αλλά μπορεί να δοθεί μια πρώτη γεύση απο το πως εκλάμβανε τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης τόσο στην εκπομπή FTHIS TV όσο και στο Βάλς με 12 Θεούς , το 80s Greek Lovers αλλά και το SON στην Prime Time ζώνη.
Μερικώς ικανοποιημένο είναι το κανάλι με τις χθεσινές πρεμιέρες.
Η εκπομπή FTHIS TV κατάφερε χωρίς να διαφημιστή καθόλου από το κανάλι να κάνει μέσο ορο 13,5 στο σύνολο και 11,4 στο
νεανικό κοινό. Θετικό είναι το γεγονός οτι η εκπομπή ξεκίνησε με 7% στο πρώτο 5' και μέσα σε λίγα λεπτά ανέβαζε σταδιακά τα νούμερα του (μέχρι και 15%) που σημαίνει οτι η τηλεθεατές δεν γνώριζαν οτι η εκπομπή μεταφέρθηκε.
Πρωτιά στα νεανικά κοινά είχε χθες η κυπριακή σειρά Βάλς με 12 Θεούς που παίζει στις 16:50 απέναντι από το τούρκικο άλλα και για μια ώρα απέναντι από το Δέστε τους. Κι αυτή η σειρά χωρίς διαφήμιση, μιας και βγήκε το τρέιλερ μόλις το Σάββατο το βράδυ (ενώ έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα) κατάφερε να πάρει την πρωτιά με 20,4 στο νεανικό κοινό και να βρεθεί στην δεύτερη θέση στο σύνολο του κοινού με 18,8%. Ωστόσο το κανάλι περιμένει να ανεβάσει καθώς κι αυτό το σίριαλ είχε ανοδικές τάσεις στα 15'. Η συνέχεια -που είναι και συγκλονιστική- θα δείξει πως τα παει η σειρά.
80s Greek Lovers με πολύ χάλια νούμερα και ακόμα πιο χάλια εικόνα.Η συγκεκριμένη ταινία δεν κατάφερε και πολλά μιας και η ποιότητα παραγωγής ήταν κάκιστη και βλεπόταν δύσκολα και πολλές φορές και παραμορφωμένα στις οθόνες μας.
Πολύ ικανοποιημένο ηταν το κανάλι με το SON. Και αυτη η σειρά διαφημίστηκε λίγες ήμερες. Μέσα σε αυτές τις ημέρες όμως υπήρχε ένας βομβαρδισμός από τα τρέιλερ καταφέρνοντας να κάνει 20,9 στο σύνολο και 16,4 νεανικό κοινό σε μια ημερα που το Master Chef πάντα χτυπάει δυνατά νούμερα (μετά βέβαια πέφτει..) Κι εδώ οι Αντεννικοι θεωρούν ότι θα ανεβάσει καθώς το πρώτο επεισόδιο ηταν αναγνωριστικό μιας και από σήμερα ξεκίνα η ιστορία και η περιπέτεια.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα