Η Ζέτα και τα…UFO στη νέα σειρά του ΑΝΤ1! Πότε ακούγεται το πρώτο πάμε; Όλο το ρεπορτάζ!

15:16 28/8/2016 - Πηγή: TVNea
Ο «πολύς» Λευτέρης Παπαπέτρου «μαγειρεύει» για τον ΑΝΤ1 νέα σειρά, με τον τίτλο «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...», ενώ στους πρώτους ρόλους θα δούμε τους Μαρία Καβογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Αλέξανδρο Λογοθέτη και Παντελή Καναράκη και τώρα σου έχω κι άλλες ειδήσεις.
Η
Ζέτα θα παίξει μια «σάικο», η οποία πιστεύει στα UFO, σε «μυστικά» για το... παράλληλο σύμπαν κλπ. Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός με ότι έχει κάνει ως τώρα και γουστάρει τρελά και το πακέτο και την ηρωίδα που θα ερμηνεύσει.
Δικό του κινέζικο μαγαζί αποκτά στην ίδια φιλόδοξη σειρά ο Καναράκης που «ντύνεται» έναν Κινέζο που ζει χρόνια στη χώρα μας.
Έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι στη δουλειά που θα υπογράψει σκηνοθετικά η άξια Αμαλία Γιαννίκου, που ξέρει πάντα να «απογειώνει» τα... σουρεάλ σενάρια του Παπαπέτρου, θα δούμε, πέρα απο τον ικανό Βασίλη Ευταξόπουλο που σου πρόδωσα προ ημερών, τους Σπύρο Μεργιανό, Νίκο Κάππιο, Ματίνα Νικολάου, Ανδρέα Βούλγαρη, Βαγγέλη Πιτσιλό, Αυγουστίνο Κουμουλο, Στέλλα Γκίκα, Ορνέλα Λούπη, Στεφανία Γκουρνέλου, Βασίλη Γιακουμάρο, Ντάνυ Γιαννακοπούλου, δύο ακόμα ηθοποιούς που κλείνουν τις μέρες αυτές, αλλά και τον Αφγανό Chalil Alizada, που ξεχώρισε στο θεατρικό «Θεέ μου, τι σου κάναμε» δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο και την Μαρία Καβογιάννη. Σούπερ ομάδα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πηγές μου λένε πως τη Δευτέρα ξεκινάνε οι πρόβες για την υποσχόμενη αυτή σειρά, η οποία αποτελεί μεγάλο άσσο για τον ANT1 -«γάτος» ο Καλημέρης που «έκλεισε» την γερή μετάφραση - και πως το πρώτο "πάμε" θα ακουστεί στις 12/9.
Πηγή: Βασίλης Μπουζιώτης enikoshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα