Η Τζώρτζια των ΜΠΛΕ για τις τηλεοπτικές άδειες:''Δεν ξέρω πώς θα είναι στην πράξη αυτό''

12:16 29/3/2016 - Πηγή: TVNea
Στον ''Aρτ FM'' και τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό μίλησε η Τζώρτζια των ''Μπλε''.Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε και απάντησε,μεταξύ άλλων, τόσο για το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών που βρίσκεται στο προσκήνιο όσο και για τη μακρόχρονη πορεία του επιτυχημένου συγκροτήματος,Ακόμη,μιλάει για τα κατά καιρούς αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπό της...

Για άδειες καναλιών:
«Δεν ξέρω πώς θα είναι στην πράξη αυτό. Αν η διαφημιστική πίτα μοιραστεί σε λίγους ,δεν θα είναι δίκαιο. Αν,δηλαδή, το χρήμα δοθεί σε λίγους. Από την άλλη, επικρατεί όλη αυτή
η αναρχία,τα πράγματα είναι μετέωρα. Οι νόμοι υπάρχουν και δεν υπάρχουν. Οι άδειες κ.λπ., όλο αυτό ,είναι μια κατάσταση της οποίας η λύση θα είναι δύσκολη. Εμένα με φοβίζει η ισχύ,η δύναμη, όταν βέβαια συγκεντρώνεται σε κάποιον,η οποία δεν είναι καλός σύμβουλος»

Για τη μακροχρόνια καριέρα των ΜΠΛΕ:
«Δεν προσποιηθήκαμε και νομίζω εμείς δεν αγαπήσαμε ποτέ τους εαυτούς μας. Υπάρχουν καλλιτέχνες που τη βρίσκουν με την πάρτη τους. Το δείχνουν και στα μάτια τους. Ακούνε π.χ τον εαυτό τους και λένε πόσο σπουδαίος είμαι. Είναι λίγο τραγικό αυτό. Εγώ για παράδειγμα ακόμα ψάχνομαι. Ανακαλύπτω νέα πράγματα!»

Σε τι φάση βρίσκονται αυτό το διάστημα οι ΜΠΛΕ;
«Οι ''Μπλε'' βρίσκονται στη φάση που κλείνουν 20 χρόνια! Ακούγεται τόσο βαρύγδουπο. Αλλά πέρασαν τόσο γρήγορα. Πλέον δουλεύεις για το μεράκι σου. Δεν δουλεύεις για χρήματα. Δουλεύεις περισσότερο και αναγκάζεσαι να κάνεις και πράγματα που δεν είναι η ειδικότητά σου. Όλοι ασχολούμαστε με τα πάντα. Είμαστε σε αυτή την φάση. Όσο ο κόσμος μάς δίνει βήμα, θα υπάρχουμε! Είμαστε στην καλύτερη φάση μας, νομίζω»

Για δημοσιεύματα:
«Έχουν πει διάφορα. Μέχρι ότι η Τζώρτζια είναι άρρωστη και χάνει τα μαλλιά της. Ότι παίρνω ναρκωτικά, ότι είμαι μάγισσα. Ό,τι μπορείς να φανταστείς έχουν γράψει.Διάφορα!
Γελάω πάρα πολύ με αυτά!»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα