Η Τρέμη βρήκε τον μπελά της. Όχι από τα χαμηλά νούμερα, αλλά από την τραγουδίστρια Λεγάκη που είναι εξοργισμένη μαζί της! Τι συμβαίνει;

09:53 10/1/2014 - Πηγή: TVNea
Όχι, δεν είναι τα χαμηλά νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, που γίνονται θέμα αυτή τη φορά, αλλά η οργή της τραγουδίστριας Ελένης Λεγάκη για την Όλγα Τρέμη. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων έκανε ένα σοβαρότατο λάθος ,το οποίο και προκάλεσε την οργή της Ελένης Λεγάκη.
Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega σχολίαζε την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού μαζί με τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη. Όταν η παρουσιάστρια είδε τα πλάνα του έδειχναν τον δραπέτη να παίζει μπαγλαμαδάκι τόνισε πως η χαρά του είναι μεγάλη που του έδωσαν άδεια να πάει σε πανηγύρι της Ικαρίας απ’ όπου και κατάγεται. Έλα όμως που, τα συγκεκριμένα πλάνα ήταν από video clip της τραγουδίστριας Ελένης Λεγάκη, το οποίο είχε γυριστεί το 1993! Ό,τι να ναι, δηλαδή! Αυτό είδε και η τραγουδίστρια και θέλησε να πάει στο Mega για να διορθώσουν το λάθος, αφού όπως τόνισε η ίδια σε καθημερινή εφημερίδα δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόδουλο Ξηρό και πως τα πλάνα αυτά ήταν από το videoclip που είχε γυριστεί πριν είκοσι χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα