Η Τίνα Μεσσαροπούλου γράφει: “Your face sounds…”

10:15 21/4/2013 - Πηγή: TVNea
Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου:
Λίγα 24ωρα απομένουν από το δεύτερο live του «Your Face sounds familiar» και νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα να καταθέσω και την δική μου άποψη για το σόου που τόσο δίχασε την προηγούμενη εβδομάδα.
Το καλό είναι ότι όλοι είχαν μια άποψη να εκφράσουν… Τυφλοί, στραβοί, κουφοί, άσχετοι και μη είπαν το μακρύ και το κοντό τους… Τους άρεσε, δεν τους άρεσε είναι η άποψή τους και είναι καλοδεχούμενη, άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ για
να μπορούν να αλλάξουν κανάλι και να μην ξαναδούν κάτι που τους χαλάει.
Εκεί που διαφωνώ όμως είναι ότι αυτό που κρίνεται θα πρέπει να κρίνεται με κάτι εφάμιλλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτό που είδαμε… Δέκα επώνυμοι που προσπαθούν να μιμηθούν Έλληνες ή ξένους τραγουδιστές. Με πολλά χρήματα ή χωρίς οι επιλογές που έχει ένα κανάλι δεν είναι άπειρες, αλλά συγκεκριμένες ειδικά όταν πάνω από το κεφάλι σου έχεις και τους υπεύθυνους της Endemol.
Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο «πανηγυράκι» γιατί δεν συνάδει με το γούστο σου ή την αισθητική σου ή με την κουλτούρα σου, απλά δεν το βλέπεις. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλές επιλογές. Αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή δεν ενδείκνυται για βαριά ανάλυση και κριτική. Ούτε πρόκειται για ντοκιμαντέρ του National Geographic.
Ελαφριά είναι η συγκεκριμένη εκπομπή και ως ελαφριά θα πρέπει να την κρίνουμε γιατί ο απώτερος σκοπός της είναι το γέλιο. Δεν μπορεί ούτε οι μεταμφιέσεις να είναι επιτυχημένες, αλλά ούτε και όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Τώρα αν με τα όσα γράφουμε ή λένε επιδιώκουμε να εντυπωσιάσουμε, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση, μάλλον πονεμένη.
Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς στην τηλεόραση υπάρχει θέση για όλους, ειδικά όταν αυτοί έχουν με το μέρος τους 1,5 εκατομμύριο και πλέον τηλεθεατές.

Πηγή : entertv
Keywords
Τυχαία Θέματα