Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ απαντά για τις ''δήθεν'' ελλείψεις στον φάκελο του MEGA

17:21 3/8/2016 - Πηγή: TVNea
Απάντηση στις διαρροές που επαναφέρουν το θέμα των "δήθεν" ελλείψεων στον φάκελο που κατατέθηκε για τη συμμετοχή του ΜΕGA στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δίνει με ανακοίνωσή της η εταιρεία, Τηλέτυπος Α.Ε..

Αναλυτικότερα,λοιπόν, "η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε απάντηση των πρόσφατων ανακριβών αιτιάσεων της Γ.Γ.Ε.Ε.(Γενική Γραμματεία
Ενημέρωσης & Επικοινωνίας) για συγκεκριμένες «δήθεν» ελλείψεις βεβαιώσεων από τον φάκελό της, που υποβλήθηκε σε διαγωνιστική διαδικασία για αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έδωσε στο φως της δημοσιότητας - διαψεύδοντάς τη-, το σύνολο των συγκεκριμένων αυτών βεβαιώσεων, των κατά περίπτωση αρμόδιων φορέων και αρχών, που προσκομίστηκαν έγκαιρα και έγκυρα στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στις διαρροές που επαναφέρουν το θέμα των «δήθεν» ελλείψεων, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ επιβεβαιώνει εκ νέου τα όσα ήδη έχει δώσει στην δημοσιότητα, στο πλαίσιο της αληθινής πληροφόρησης και σε απάντηση των όποιων σκοπιμοτήτων".

To TVNEA.com φοράει το μαγιό του κ' έχει πάει διακοπές!Επιστρέφει με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ αναρτήσεων τη Δευτέρα,8 Αυγούστου.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα