Η Θεία Λειτουργία της ΔΤ... κόντραρε τον Χαριτάτο!

17:46 14/4/2014 - Πηγή: TVNea
Δύσκολη αναδείχθηκε η χθεσινή... μάχη στους πίνακες της τηλεθέασης ανάμεσα στη νέα πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και τη Θεία Λειτουργία, που μεταδίδει απευθείας η Δημόσια Τηλεόραση. Το κοινό του Σαββατοκύριακου δεν έδειξε να αγκαλιάζει - μολονότι είναι νωρίς ακόμη! - την καινούρια ενημερωτική πρόταση του Alpha, με αποτέλεσμα να τη βλέπουμε να καταποντίζεται σε χαμηλές μονοψήφιες τηλεθεάσεις.

Με την πρεμιέρα να κλείνει μόλις στο 10% και τη
δεύτερη εκπομπή να μην υπερβαίνει το 9.3%, οι προσδοκίες των ιθυνόντων εκεί στην Παλλήνη δε δείχνουν να ικανοποιούνται προς το παρόν. Οι τηλεθεατές φαίνεται πως αρνούνται να αλλάξουν τις συνήθειές τους στην ενημέρωση (βλ. Γιώργο Αυτιά, Πρωινό Mega), με τον δρόμο να φαντάζει δύσκολος για τη νέα προσπάθεια του Σπύρου Χαριτάτου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, κατά τη χθεσινή πρώτη κυριακάτικη μάχη της τηλεθέασης, η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση Alpha" έκλεισε με μέσο όρο μόλις 9.3%, την ώρα που στη Δημόσια Τηλεόραση τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε το 9% των τηλεθεατών. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως τα ποσοστά της Θείας Λειτουργίας έχουν φτάσει και το 13% τις προηγούμενες εβδομάδες, δείχοντας την... προτίμηση αξιοσημείωτης μερίδας του κοινού προς τον Θεό.
Keywords
Τυχαία Θέματα