Η ταινία που θα κάνει γνωστά τα Σφακιά σε όλο τον κόσμο |Φωτογραφίες γυρισμάτων

08:15 10/6/2015 - Πηγή: TVNea

Τα Σφακιά αποδείχθηκαν το κατάλληλο σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας “Tzatziki, dad and olive war” που ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από λίγες μέρες και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών.
Πρόκειται για μια ταινία σουηδικής παραγωγής, βασισμένη στα βιβλία της συγγραφέως Moni Nilson που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής πολύ μεγάλη επιτυχία στη σκανδιναβική χώρα.

Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στα Σφακιά-απ’ όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες
τού ''zarpanews.gr''-, και συγκεκριμένα στην Χώρα Σφακίων όπου οι πρωταγωνιστές και το συνεργείο έμειναν έναν μήνα. Επίσης έγιναν γυρίσματα 1.5 εβδομάδα στο Λουτρό, 3 ημέρες στα Χανιά και 1 εβδομάδα στη Στοκχόλμη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τής Lisa James Larsson.

Η ιστορία έχει να κάνει με τον μικρό Tzatziki, τον γιό μιας Σουηδέζας και ενός Κρητικού ψαρά τον οποίο όμως ο μικρός δεν γνώρισε ποτέ. Στην ταινία ο μικρός Τzatziki επισκέπτεται το χωριό τού πατέρα του στην Κρήτη και προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστών ώστε να επισκεφτούν το χωριό του και να τους μυήσει στον τρόπο ζωής των ντόπιων.
Εκεί, βρίσκει το μικρό ξενοδοχείο του πατέρα του να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως με τη βοήθεια της καλύτερης του φίλης Άλβα, κάνει ότι μπορεί για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση από την χρεωκοπία.
Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια δύο ακόμη ταινιών που έχουν προβληθεί στη Σουηδία με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αλλά και πέντε βιβλίων με πρωταγωνιστή τον μικρό Tzatziki που είναι πασίγνωστος λογοτεχνικός και κινηματογραφικός ήρωας στη χώρα του.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Εμρίκ Εκχολμ, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Σουηδίας τον Δεκέμβριο του 2015.Πηγή:zarpanews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα