Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται: «Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Περνάμε τέλεια»

10:45 19/1/2016 - Πηγή: TVNea
Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη ότι είναι ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη εδώ και περίπου
δέκα χρόνια συζητήθηκε πολύ.

Οι δύο ηθοποιοί, που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκονται στην επικαιρότητα μόνο για τα επαγγελματικά τους, προστάτεψαν τη σχέση τους για πολύ καιρό. Πλέον όμως μιλούν ανοιχτά.

Σε συνέντευξή της στην Real Life, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night εξομολογήθηκε στον Βασίλη Μπουζιώτη πως ένιωσε μετά την αποκάλυψη: «Όχι ιδιαίτερα άνετα πρέπει να σου πω. Ποτέ δεν μίλησε για τη σχέση μας και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτή ούτε και τώρα που ο Θοδωρής αναφέρθηκε σε αυτή. Δεν παρακολουθώ τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μαθαίνοντας από φίλους κάποια, αλλά ΟΚ, γίνονται τόσο σημαντικά και άγρια πράγματα γύρω μας, πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία πλέον. Αυτά είναι σημαντικά θέματα, όχι η προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και να μιλάω για την σχέση με τον Θοδωρή. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα, περνάμε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Μου προκαλεί αμηχανία».

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της σκέφτηκαν το γάμο και τα παιδιά; «Δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά και ούτε πρόκειται. Πάμε σε άλλες ερωτήσεις τώρα», σημείωσε.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα