Η Σμαράγδα Καρύδη εις διπλούν με παιχνίδι, τραγούδι και χορό!

13:19 29/11/2014 - Πηγή: TVNea
Καρύδη εναντίον... Σμαράγδας! Ποια από τις «δύο» θα κερδίσει; Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή «κόντρα» της prime time σε Mega και Alpha, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια. Από τη μία, η Σμαράγδα θα είναι παρούσα και θα «διευθύνει» την κόντρα των δύο ομάδων επωνύμων στο πολύ πετυχημένο «Celebrity game night» του καναλιού της Μεσογείων, ενώ από
την άλλη θα είναι καλεσμένη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στον σταθμό της Κάντζας. Ενα πρόγραμμα που αν μη τι άλλο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε Σάββατο στις 21.00, ο Σπύρος θα έχει καλεσμένους τους συντελεστές της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη «Από έρωτα», στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η Σμαράγδα Καρύδη, στον ρόλο μιας δημοσιογράφου.

Η παρέα θα είναι άκρως καλλιτεχνική, αφού στο τραπέζι της εκπομπής θα καθίσουν, εκτός από τον Θοδωρή και τη Σμαράγδα, οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτα Βλαντή, Τζένη Μπότση, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Βίκυ Βολιώτη, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς. Μαζί τους η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Εύα Νάθενα, ο μουσικός Παναγιώτης Τσεβάς και οι ερμηνευτές Δώρος Δημοσθένους, Μιχάλης Δημητριάδης και Μυρτώ Καμβυσίδη.

Φυσικά την τιμητική της θα έχει η Ελεωνόρα, αφού ερμηνεύει και το τραγούδι της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους από τη Village την ερχόμενη Πέμπτη.
Αν πάντως ανάμεσα στους καλεσμένους δείτε και τον πρώην διευθυντή προγράμματος του Alpha Τζώνη Καλημέρη, μην εκπλαγείτε, αφού η εκπομπή γυρίστηκε προτού εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει από το κανάλι.

Πηγή:Espressohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα