Η σκληρή κριτική της Ντέπυς Γκολεμά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

10:18 16/11/2015 - Πηγή: TVNea
Μία κόντρα δίχως τέλος θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε ότι είναι αυτή της Ντέπυς Γκολεμά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή δημοσιογράφος έσταξε άλλη μία φορά το φαρμάκι της μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη στο κανάλι EpsilonTv που βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου, καλεσμένη.

Τη περασμένη εβδομάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή "The 2night Show". O Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε από τη Ντέπυ Γκολεμά τη γνώμη της για το νέο late night
show του ΑΝΤ1. «Ασφαλώς δεν θα πω τίποτα για την εικόνα του Γρηγόρη όσο αφορά τη ψυχοθεραπεία και αυτό που λέει για τη μητέρα του. Είναι κάτι που το σέβομαι πάρα πολύ και δεν θα μιλήσω καθόλου για αυτό. θα αναφερθώ μόνο στο επαγγελματικό πράγμα. Έτσι; Το ξεκαθαρίζω αυτό. Θέλω να καταλάβει τις διαφορές για αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν ξέρω τι καινούργιο κομίζει αυτή η νέα εκπομπή. Φαντάζομαι και τη δυσκολία να κλείσει και τους ανθρώπους. Τη μία τον Λιάγκα και την άλλη τον Καλημέρη και μετά τη Δούκισσα. Αυτοί πάνε βόλτα μέσα στο κανάλι. Αν αυτό είναι η δυσκολία του και η επιτυχία του να βρεις ένα καλεσμένο... Εντάξει... Επίσης, το πως τσαλακώνεται; Αν του λέρωνε το πουκάμισο θα τον τσαλάκωνε; Αν με μπουγελώσεις εμένα στο δρόμο θα μου τσαλακώσεις εμένα την εικόνα μου; Μία συνέντευξη βγάζει αν έναν άνθρωπο μπορείς να τον τσαλακώσεις ή δεν μπορείς. Εγώ περίμενα να ακούσω κάποια πράγματα που δεν τα ξέρω. Γιατί και το Γιώργο τον βλέπεις τόσα χρόνια κάθε μέρα. Δεν είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. [...] Η ερώτηση αν είσαι δυσκοίλιος ή ευκοίλιος δεν είναι μία ερώτηση που γίνεται για να τσαλακωθεί ο καλεσμένος».

Σε ερώτηση προς τη Γκολεμά από δημοσιογράφο της εκπομπής αν της φάνηκε ο Γρηγόρης πιο χαλαρός στη παρουσίαση σε σχέση με άλλα χρόνια, η τηλεκριτικός απάντησε: «Είναι πιο διαφορετικός. Κάνει κάτι άλλο. [...] Αλλά ακόμα δεν υπάρχει μία ταυτότητα σε αυτό το πράμα. Αν τώρα βρει κάποιες καλύτερες ερωτήσεις και ανθρώπους που έχουμε να τους δούμε λίγο περισσότερο καιρό ίσως το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα