Η Σάσα Σταμάτη μιλά για τις κοινές διακοπές με την Φαίη: «Πλακωθήκαμε, τσακωθήκαμε»

18:52 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η Σάσα Σταμάτη κάθισε στην καρέκλα του Θέμου και μίλησε για όλα. Η δημοσιογράφος του Πρωινού ήταν η χθεσινή καλεσμένη του Όλα Πρώτη Φόρα. Οι εμπειρίες της με τους άνδρες, το επαγγελματικό της προφίλ, αλλά και η σχέσεις της με τον Γιώργο και την Φαίη ήταν μερικά από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι με τον Θέμο Αναστασιάδη να θέλει να μάθει τα πάντα για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Η Σάσα μίλησε για την συνεργασία της με το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως με την Φαίη δεν ταιριάζουν καθόλου.
«Ηρέμησα, με θέλουν πιο μαλακή και cool. Με θέλει η Φαίη πιο μαλακούλα.Είμαστε μαύρο – άσπρο με τη Φαίη. Δεν ταιριάζουμε πουθενά. ΑΝ κάναμε διακοπές μαζί θα είχαμε σκοτωθεί. Κάνουμε διακοπές τόσο, όσο. Είμαστε τελείως διαφορετικές! Ρε παιδί μου είχαμε πάει με τη Φαίη στην Αράχωβα. Πάω εγώ στον Γιαννάκη και του έλεγα: ''Ο μπαμπάς είναι κροκόδειλος''. Και αρχίζει ο Γιαννάκης και του το λέει. Και τα πηρε η Φαίη και μου λέει ''Έξω!''. Πλακωθήκαμε, μαλώσαμε. Σε πληροφορώ γύρισα στην Αθήνα με άλλο αυτοκίνητο. Δεν με γυρίσανε», αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη η Σάσα Σταμάτη.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
οι διακοπες της σασα σταματη
Τυχαία Θέματα