Η πρωτότυπη εκπομπή που ετοιμάζει ο Stavento

18:45 8/3/2016 - Πηγή: TVNea
Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα και έτσι σύντομα θα τον δούμε και σε ρόλο
παρουσιαστή. Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Stavento, μετά τη θέση του ως κριτής στο «Voice» θα βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή παρουσιάζοντας μία καινούργια μουσική εκπομπή στον ALPHA.

Μόνο που σε αυτή δεν θα κρίνει αλλά θα δίνει… βήμα σε νέους καλλιτέχνες που θα… πειράζουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια.

Τα στελέχη του ALPHA
αποφάσισαν να μεταφέρουν στο τηλεοπτικό τοπίο το «jumping fish», το πρωτότυπο project που προωθεί καλλιτέχνες και συγκροτήματα που τους αρέσει να… πειραματίζονται διασκευάζοντας γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια. Ο Μιχάλης Κουινέλης λοιπόν θα φιλοξενεί δημοφιλείς και καταξιωμένους δημιουργούς που θα μιλάνε για την καριέρα τους απολαμβάνοντας και σχολιάζοντας ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις των δημιουργιών τους.

Με τη συναίνεση των δημιουργών λοιπόν που θα είναι οι καλεσμένοι του Stavento οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν και θα απολαμβάνουν νέους καλλιτέχνες που θα δίνουν το προσωπικό τους στίγμα σε τραγούδια που «σφράγισαν» το ελληνικό τραγούδι ενώνοντας έτσι το χθες με το σήμερα. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο και είναι σίγουρο ότι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές που θα απολαμβάνουν τις διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών…!

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα