Η πρώτη συνέντευξη της ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ μετά την αποχώρηση από τον ALPHA

15:40 4/8/2013 - Πηγή: TVNea
Σχετικά με το πώς διέκοψε τη συνεργασία της με τον σταθμό, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Ήταν ένα farewell, όπως λέμε καλή αντάμωση. Ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Αν και η λέξη διαζύγιο ηχεί κάπως άσχημα και δεν κάνει για την περίσταση, αφού ό, τι έγινε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπάρχει ούτε πικρία ανάμεσά μας, ούτε παρεξήγηση, ούτε θυμός. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αυτή η αποχώρηση, τουλάχιστον από τη μεριά μου γιατί είμαι άνθρωπος που η λέξη αχαριστία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του». .

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε πως η διακοπή της συνεργασίας της με τον
Alpha και το «Μες Στην Καλή Χαρά» δεν ήταν μια απόφαση της τελευταία στιγμής: «Δεν ήταν ξαφνικό ούτε για μένα, ούτε για το κανάλι. Για εμένα αυτή η εκπομπή ήταν το σημαντικότερο βήμα μου, ήταν η εκπομπή που με έκανε παρουσιάστρια. Το να κάνεις για πέντε χρόνια οκτώ ώρες ζωντανή εκπομπή κάθε εβδομάδα είναι κάτι που σε δυναμώνει και σου δίνει εμπειρία που την κουβαλάς για τα επόμενά σου βήματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Δε θα μπορούσα να αποχωρήσω με άλλο τρόπο από ένα κανάλι που επί επτά χρόνια με στηρίζει και μου έχει δώσει τόσα».

Τέλος, η ίδια ξεκαθάρισε πως ο κύκλος της συγκεκριμένης εκπομπής έχει κλείσει οριστικά για εκείνη και ότι είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: «Αισθάνθηκα πως ό, τι είχα να δώσω σ’ αυτή την εκπομπή το έδωσα και θα ήταν άδικο και για την εκπομπή, αλλά και για μένα να προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω, ενώ ένιωθα ότι ήθελα να προχωρήσω κάνοντας κάτι άλλο».(ΤV EΘΝΟΣ)
Keywords
Τυχαία Θέματα