Η ''Ντιλέκ'' για το τέλος του ΤΑΜΑΜ:«Το φινάλε μένει με ένα ερωτηματικό...»

17:15 11/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η Τζωρτζίνα Λιώση έγινε γνωστή μέσα από την οικογενειακή κομεντί του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», όπου υποδυόταν τη Ντιλέκ ,και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η ίδια, λίγο πριν το τέλος της αγαπημένης σειράς, αποκαλύπτει στο περιοδικό ''TV Ζάπινγκ'' όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του «Ταμάμ» έχει ήδη ξεκινήσει...
''Και δεν σου κρύβω ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί ήμασταν μαζί σχεδόν δύο χρόνια και πραγματικά αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά''.

Σε
φοβίζει η επόμενη μέρα;
'' Δεν με φοβίζει τόσο, αλλά σίγουρα έχω ένα παραγωγικό άγχος. Μάλιστα, από τότε που τελειώσαμε τα γυρίσματα συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμά μου''.

Τι περιλαμβάνει πια το πρόγραμμά σου;
'' Είμαι στο Θέατρο Επί Κολωνώ και κάνω κάποια μαθήματα με την Ελένη Σκότη αλλά και χορού''.

Η Ντιλέκ δεν είναι πια αυτό το συντηρητικό κορίτσι που είχαμε γνωρίσει...
''Η Ντιλέκ ερωτεύεται και έχει δίπλα της τον άνθρωπο που επέλεξε,αλλά όλα αυτά μέσα από τον δικό της χαρακτήρα. Σίγουρα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη και γίνεται άλλος άνθρωπος... (γέλια).

Ο Τεό καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή της Ντιλέκ...
''Η σχέση της Ντιλέκ με τον Τεό έχει μια σταθερή εξέλιξη και καταφέρνουν να κάνουν κάτι πολύ δυνατό και όμορφο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζευγάρια που προσπαθούν να είναι μαζί''.

Θα παντρευτούν;
''Τα δύο παιδιά δρομολογούν τον γάμο τους, αλλά δεν θα τον δούμε να συμβαίνει... Δηλαδή μένει με ερωτηματικό το φινάλε''.

Το φινάλε που έχει γραφτεί είναι αυτό που θα ήθελες;
''Το φινάλε που έχουν γράψει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή είναι αυτό που θα ήθελα και σαν Τζωρτζίνα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι τηλεθεατές''.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ταμαμ τι εγινε στο φιναλε
Τυχαία Θέματα