Η νέα τους εκπομπή και οι μεγάλες φετινές αποφάσεις!

12:45 20/10/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν παρουσιαστεί στη μικρή οθόνη το ανατρεπτικό σόου «The Καρντάσιανς», η Μαρία
Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας μιλούν για όλα στο περιοδικό 7 Ημέρες TV.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 μετά από τόσα χρόνια στο MEGA και για τη μεγάλη απόφασή του να πάει στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε: «Στον ΑΝΤ1 ήμουν
το 2000, όταν κατέβηκα από Θεσσαλονίκη, οπότε στην ουσία επιστρέφω ύστερα από 13 χρόνια. Πέρασα πάρα πολλά χρόνια στο Mega και ήταν χρόνια υπέροχα. Ευχαριστώ το κανάλι και τους ανθρώπους του, με τους οποίους έζησα υπέροχα όλον αυτόν τον καιρό. Τώρα στον ΑΝΤ1 είναι μια καινούργια εποχή. Είναι γενικώς μια μεγάλη αλλαγή για μένα, γιατί συμβαίνουν διάφορα καινούργια πράγματα στη ζωή μου και χαίρομαι πολύ γι' αυτό» προσθέτοντας σχετικά με το τι τον ώθησε σε αυτή την κίνηση: «Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ελέγχεις. Μου έγινε μια πρόταση από τον ΑΝΤ1 για κάτι που με ενδιέφερε και θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω».

Τον προβληματίζει όμως η ύπαρξη τόσων εκπομπών ιδίου ύφους με την δικιά του, συμπεριελαμβανομένης και αυτής της Ναταλίας Γερμανού; Ο ίδιος σχολίασε: «Στην Αμερική μπορεί να υπάρχουν τρία διαδοχικά τοκ σόου, ακριβώς στο ίδιο σκηνικό, με ένα γραφείο και έναν καλεσμένο. Η προσωπικότητα του κάθε παρουσιαστή και η δομή της εκπομπής είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και καμία συνέντευξη», ολοκληρώνοντας σχετικά με το αν θα βρθεί φέτος καλεσμένος στην εκπομπή «ΌΛΑ» και απέναντι στον Βαγγέλη Περρή, δεδομένου ότι βρίσκονται πλέον κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη: «Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Πρέπει να είμαι σε κακό mood για να μην πάω κάπου. Αν είμαι καλά, μπορώ να μιλήσω σε οποιονδήποτε. Γιατί, όμως, λέτε να πάω εγώ και όχι να έρθουν αυτοί; Πλέον δε θα είμαι μόνο καλεσμένος».

Μαρία Μπεκατώρου

Τι θα ήθελε να δείξει τώρα μέσα από το νέο της πόστο: «Δεν θέλω να δείξω κάτι παραπάνω από αυτά που έχω ήδη δείξει. Έτσι κι αλλιώς, το κόσνεπτ της εκπομπής είναι τέτοιο που θα είμαστε εμείς, ο καθένας με τον χαρακτήρα του και τις συνήθειές του. Με μένα θέλω να είμαι καλά και με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με δύο ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 μετά από τόσα χρόνια στο ΑΡΤ: «Για να πάρω αυτή την απόφαση το συζήτησα πάρα πολύ με τους ανθρώπους του ΑΡΤ κι όταν τελικά το αποφάσισα, ο κ. Καρατζαφέρης μου μίλησε με τόσο συγκινητικά λόγια, που εύχομαι σε όλους τους συναδέφλους μου κάποια στιγμή στη ζωή τους να συναντήσουν τέτοιους εργοδότες. Για μένα, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι δεν εμφανίζομαι μπροστά στο φακό του καναλιού. Κατά τα άλλα, είμαι κάθε μέρα εκεί, περνάω, τους βλέπω, μιλάω με όλους. Αυτή ήταν η ζωή μου για όλα αυτά τα χρόνια και τέτοιες σχέσεις δεν τελειώνουν εύκολα. Μου αρέσει πάντα να είμαι εντάξει με όσους με ευεργετούν και οι άνθρωποι αυτοί μου άνοιξαν την πόρτα πριν από 20 χρόνια και μου έδωσαν την ευκαιρία. Λογικά, μπορεί να μην έφτανα μέχρι εδώ, αν δεν ήταν αυτοί», ενώ συμπλήρωσε σχετκά με το αν αντιμετωπίζει η ίδια την εξέλιξή της αυτή σαν μια δικαίωση: «Όχι, δεν το αντιμετωπίζω σαν να μια προσωπική δικαίωση. Υπάρχουν στιγμές που δεν το συνειδητοποιώ καν, παρόλο που έχω αλλάξει η καθημερινότητά μου κι έρχομαι σε ένα νέο χώρο, με νέους συνεργάτες. Κάποιες φορές είναι σαν να μην συμβαίνει σε εμένα αυτό. Πέρασα πολλά χρόνια που είχα συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ζωής, δουλειάς και καθημερινότητας - και χρόνια σημαντικά, από τα 19 μου. Επειδή, λοιπόν, δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα φύγω για να κάνω κάτι άλλο, τώρα δεν το νιώθω ως δικαίωση. Απλώς σαν να μια ωραία εξέλιξη στην επαγγελματική μου ζωή»

Δημήτρης Σταρόβας

Όσον αφορά το κόνσεπτ της νέας εκπομπής ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκαθάρισε: «Δεν σκοπεύουμε να προσβάλουμε κανέναν. Σημασία έχει ο τρόπος. Το ίδιο πράγμα μπορείς να το κάνεις με χυδαίο τρόπο ή πάρα πολύ ωραία, εξαρτάται. Μπορείς να στριμώξεις τον άλλον ευγενικά» αναλύοντας παράλληλα το στόχο των «The Καρντάσιανς»: «Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό για να ξεχωρίσουμε. Τώρα αν θα τα καταφέρουμε, θα το δούμε. Δεν κάνω συγκρίσεις, ούτε με απασχολεί. Πρέπει να ασχολείσαι με την δουλειά σου, όχι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό που έχεις να κάνεις να το κάνεις με αξιοπρέπεια και περάσει πέρασε»

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο και αν αυτή θα συνεχίσει δήλωσε: «Ο Λάκης είναι ξεχωριστή περίπτωση, είναι μια κατηγορία μόνος του. Δε το βλέπω πλέον ως δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα